Cine își poate găsi jumătatea și cine are de suferit pe marginea unor decizii, aflați în horoscopul amoros pentru 4-10 septembrie.


Berbec

Visele devin realitate. Energiile spirituale sunt active, iar relaţia de cuplu înfloreşte. Vorbeşti frumos, îţi foloseşti imaginaţia la cote maxime. Weekend-ul se anunţă fierbinte. Dacă, însă, au existat tensiuni până acum, acestea se pot accentua.

Taur

Se anunţă proiecte ambiţioase. Fie te muţi în casă nouă, fie redecorezi. Poate se măreşte familia şi pregătiţi camera copilului. Dacă eşti singur, o întâlnire programată spre mijlocul săptămânii s-ar putea să-ţi schimbe „statusul” marital.

Gemeni

Un concert, o petrecere, o ieşire la aer liber îţi pot prilejui întâlnirea cu sufletul pereche. Şansele să-ţi găseşti jumătatea în această săptămâna sunt foarte mari. O perioadă excelenţă să fii sincer şi deschis, să spui ceea ce simţi fără ocolişuri.

Rac

Ai cunoscut pe cineva de curând şi faci tot posibilul să îi atragi atenţia. Vestea bună este că sunt şanse mari ca efortul să îţi fie apreciat. Cu puţin noroc, weekend-ul nu te va mai găsi singur.

Leu

Obligaţii, reguli, restricţii, lucruri care „trebuie” făcute. Numai că ţie nu-ţi place deloc să le respecţi şi apar frustrări. Evită să dai vină pe alţii. Poţi avea ieşiri nervoase, iar relaţia de cuplu poate avea de suferit.

Fecioară

Treci prin transformări care vor aduce un aer nou relaţiei de cuplu. Eşti mai calm, mai atent cu partenerul de cuplu, mai afectuos şi asculţi mai mult. Weekend-ul poate aduce o reconectare pe care persoana iubită o aşteaptă de multă vreme.

Balanță

Urmează o perioadă interesantămai ales pentru cei singuri. Persoanele de sex opus sunt interesate de felul tău de a fi, iar ţie îţi place agitaţia care se creează în jurul tăuEvita  fii impulsiv!

Scorpion

Ai tentința să ţii în tine supărări şi frustrări, iar acest lucru dăunează grav relaţiei de cuplu. Spune deschis ce ai pe suflet, ce-ţi doreşti, chiar dacă „solicitările” îţi pot părea copilăreşti.

Săgetător

Simţi că ai intrat într-un blocaj în relaţia de cuplu şi nu mai ştii ce să faci ca să ieşi din el. Părerile celorlalţi nu ţi se par foarte potrivite şi intri şi mai mult în dileme. Relaţia de cuplu este foarte tensionată.

Capricorn

Relaţia de cuplu trece prin transformări semnificative, iar perspectivele viitorului se anunţă promiţătoare. Te simţi mai puternic legat de partenerul de cuplu, mai afectuos şi, în sfârşit, lucraţi ca o echipa.

Vărsător

Ţi se pare că ai un contracandidat la inima persoanei iubite şi iei foc. Dintr-odată eşti pregătit să-ţi aperi relaţia. Ai grijă, însă, să nu exagerezi şi să fii violent. Chiar dacă ai motive de gelozie, un comportament agresiv poate produce rupturi definitive.

Pești

Nu sunt excluse tensiuni în sectorul amoros. Poate că nu vă mai potriviți „orarul” astfel încât să fiţi amândoi apţi de mai multă intimitate. Încearcă să echilibrezi atenţia pe care o acorzi jobului cu atenţia pe care o acorzi partenerului.

Sursa