Brandul de haine Nikita Rinadi ne uimește și în acest sezon cu o serie de piese vestimentare deosebite, creații menită să ne scoată din anonimat și să ne pună în valoare atuurile. Descoperiți-o mai jos pe interpreta Dana Rogovski și vedeți tendințele dictate de brand și desfășurate pentru noi de către designerul Nadya Gudumak.

Transparență fină

Tendința acestui an ia amploare și în sezonul rece, chiar dacă ne pare că acesta nu se prea asociază cu stofele transparente. Transparența fină ademenește și desăvârșește silueta feminină. Nikita Rinadi a ales să folosească pentru aceste ținute cele mai fine stofe: voal, mătase sau mai bine zis o combinație de stofe de lux.

Un altfel de business

Dacă vrem să cream o impresie de business woman de valoare, arunci optăm pentru un costum Nikita Rinadi de culoare bordo intens, o jachetă fără mâneci și o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Aceștia vor contura deosebit oricare siluetă și vor scoate în evidență linia taliei. Bluza alba cu funda neagra a desăvârșit acest look și i-a dat un aer de romantism și feminitate. Pentru zilele mai reci, optați pentru un sacou.

Lejeritate și fermitate

Această combinație lejeră: pantalonii și bluza evazată Nikita Rinadi, care de fapt mai sunt și piese vestimentare universale, ne cucerește prin discreție și comoditatea vizibilă În același timp este o ținută care inspiră încredere și senzualitate, datorită nuanței de roșu.

Clasicul în alte stofe

În cazul acestui set, brandul Nikita Rinadi revine la categoria stofelor de lux și alege catifeaua pentru o jacheta tocmai potrivită ținutelor de birou, dar și pentru alte ocazii. Sacoul poate fi combinat cu alte piese vestimentare, așa încât să-și schimbe de fiecare dată stilul.

Karina Deli a pozat în premieră pentru un brand autohton. Romantică și sofisticată, în Nikita Rinadi (Foto)

Linii fixe

Liniile sunt una dintre tendințele acestui an, iar alegerea lor și potrivirea cu tipul de siluetă este foarte important. Nikita Rinadi optează pentru nonconformism și a adaptat rochiei clasice liniile orizontale, chiar în zona taliei. Despre cât de bine i-a reușit, ne puteți spune chiar voi!

Extra large

Fiecare din noi cautăm într-o piesă vestimentară comoditate și confort… Aceste rochițe corespund perfect acestui criteriu. Culorile vii creează bună dispoziție și atitudine, iar volanele – atât de populare în 2017, dau o notă de romantism și feminitate.

Citește și: Brandul de haine Nikita Rinadi participă la una dintre cele mai mari expoziții de fashion din Moscova

Descoperă acum outfit-uri frumoase și originale, care se pliază perfect pe formele tale!
Pe site-ul NikitaRinadi.com sau la Atrium et.3, btq.3042/ str.Albișoara 4, 📞 0797 65 458
Locație ședință foto: Radisson Blu
Make-up: Creative Academy Liubov Ojog

P