Ca în fiecare sezon viitoarele mirese așteaptă cu nerăbdare trendurile pentru anul 2014 în materie de rochii de mireasă pentru a porni în căutările rochiei de mireasă dorite și în același timp cu toate informațiile necesare legate de propunerile marilor designeri pentru rochiile de mireasă pentru sezonul 2014. Dacă în 2013 rochiile de mireasă au avut accente mai îndrăznețe, precum rochiile de mireasă colorate sau rochiile de mireasă scurte, pentru 2014 rochiile de mireasă au ca tendință principală glam-ul regăsit în cartea și mai apoi în filmul Marele Gatsby, o strălucire și o eleganță aparte dată nu neaparat de modele de rochii de mireasă sofisticate cât mai ales de detalii.

Vă prezentăm cele mai importante tendințe pentru anul 2014 în ceea ce privește rochiile de mireasă.

Rochii de mireasă 2014 – Margelele și perle

Anul 2014 va fi unul profund romantic din punct de vedere al modelelor rochiilor de mireasă. Dacă în anii trecuți broderiile erau cele care erau în centrul atenției, pentru sezonul 2014 designerii au propus rochii împodobite cu mărgele și chiar perle. 

Rochiile de mireasă 2014 sunt unele sofisticate prin atenția acordată detaliilor. Acest trend se regăsește la designerii: Theia, Reem Acra și Carolina Herrera.

Rochii de mireasă 2014 – Rochii tip coloană

După cum spuneam și mai sus și veți observa și din tredurile de mai jos, rochiile de mireasă pentru 2014 nu atrag privirile prin modele complexe. Astfel, în multe dintre colecțiile prezentate la New York s-au regăsit rochii de mireasă de tip coloană, drepte. 

Acest gen de rochie de mireasă este potrivit pentru cele mai multe dintre siluete, fiind extrem de ușor de purtat spre deosebire de celelalte modele de rochii de mireasă. Acest trend se regăsește în colecțiile 2014 ale designerilor Reem Acra, Reem Acra, Maggie Sottero, Carolina Herrera, Theia și Kenneth Pool.


Rochii de mireasă 2014 – Rochii cu mâneci din dantelă sau bretele transparente

Pentru anul 2014 mânecile din dantelă de vin un must al rochiilor de mireasă. Fie că vorbim de mâneci scurte sau chiar mâneci lungi. Mânecile de dantelă au fost readuse în centrul atenției de ducesa de Cambrige la nunta sa cu prințul William.

Acest trend se regăsește la designerii precum Chantilly, Venise sau Schiffli. Este clar că pentru anul 2014 rochiile de mireasă în tendințe au mâneci sau bretele. Însă dacă considerați că nu vă avantajează bretelele însă doriți să respectați trendul, designerii au propus bretelele trasparente din tulle.

Rochii de mireasă 2014 – Cape

Capele revin puternic în tendințe începând cu anul 2014 când pe podium s-au regăsit în modelele propuse de marii designeri.

Indiferent că vorbim de o capă din dantelă sau din tulle, aceste accesorii dau un aer romantic rochiilor de mireasă. Acest trend s-a regăsit la designeri precum Carolina Herrera, Ines Di Santo, Vera Wang și Reem Acra.

Rochii de mireasă 2014  cu spatele gol

Un trend care se menține și în anul 2014 este cel al rochiilor de mireasă cu spatele gol sau cu decolteu în spate acoperit de dantelă. Acest trend se înscrie în tematica romantică și strălucitoare a anului 2014.

Broderiile care acoperă spatele au fost incluse în colecțiile celor mai mulți designeri printre care Temperley Bridal, Ines Di Santo, Pronovias, Theia, Carolina Herrera sau Maggie Sottero.

Rochii de mireasă 2014  – Tulle stralucitor și dantelă în culori metalice

Pentru miresele mai îndrăznețe și nonconformiste marii designeri au propus două trenduri care le vor scoate în evidență și anume rochii de mireasă cu tulle stralucitor și dantelă în culori metalice.


Rochii de mireasă 2014 – Detalii care au ca tematică vița de vie

Vița de vie se pare că a devenit un light motiv al anului 2014 care se va regăsi și în trendurile pentru tematicile de nuntă din 2014. Astfel, marii designeri ne propun materiale texturate cu modele extrem de bine conturate care vor scoate în evidență corpul mireselor.

Unul dintre modelele preferate de designeri este vița de vie, model romantic și în același timp extrem de chic.

Sursa: www.pregatiredenunta.ro

Foto:  www.viitoaremireasa.ro, www.planificarenunta.ro, www.viitoaremireasa.ro, www.imagineamea.info, www.miresici.ro.

 

Distribuie articolul: