Pregătirile pentru nunțile anului 2014 deja și-au dat start-ul astfel încât tendințele în ceea ce privește detaliile și tematicile adoptate de designerii de evenimente pentru 2014 sunt așteptate de cei mai mulți miri. Dacă pentru anul 2013, trendurile de nuntă erau unele romantice însă mult mai relaxate, pentru anul 2014 designerii ne propun întoarcerea la o eleganță clasică și chiar sofisticată, în care accentul cade pe acea strălucire regăsită în filme precum Marele Gatsby. Având ca și temă principală eleganța clasică, strălucitoare, un alt trend regăsit pentru nunțile din 2014 sunt detaliile dramatice. Aceste detalii pot fi redate sub forma locației alese pentru desfășurarea ceremoniei sau a nunții care presupune fie o locație neobișnuită pentru nunta prin detalii sau panoramă, fie decorațiuni florale supradimensionate sau chiar o anumită lumină, chiar și colorată, care să redea această tematică.

Alte tematici propuse pentru nunțile anului 2014 au ca și light-motiv: fluturii, păsările, vița de vie sau stiluri precum retro sau vintage.

 

În ceea ce privește decorațiunile, în anul 2014 vor fi în trend din nou decorațiunile cu cristale, cele cu panglici dar și decorațiuni aparținând curentului art deco. Culorile în trend pentru 2014 se încadrează în tematica centrală și anume galbenul strălucitor, albastrul regal, auriul, ciocolațiu, verde fistic, crem, etc.

 

Un alt gen de stil de nuntă aflat în tendințe pentru anul 2014 este nunța naturală, “verde” ce se caracterizează prin detalii vintage și chiar rustice, dar și prin decorațiuni romantice precum lumânările sau tonurile de pastel.

Pentru mirii mai romantici, un trend potrivit pentru nuntile din 2014 este tematica trandafirilor care a revenit in tendinte si care se poate regasi un numai aranjamentele florale cat si in alte detalii de nunta precum coafuri sau tortul de nunta. Ca si locatie pentru nuntile romantice, designerii ne propun nuntile pe nisip, la mal marii.

Sursa: www.pregatiredenunta.ro

Foto:  www.viitoaremireasa.ro, www.bridegeek.ro,  www.weddingchicks.comgreenweddingshoes.com

Distribuie articolul: