Moda se schimbă de la an la an, iar cea a ochelarilor nu face excepţie. În 2013, culorile puternice vor fi printre preferate şi cele recomandate.

A fost o vreme în care a purta ochelari era ceva ruşinos şi toată lumea râdea de purtător, acum lucrurile s-au schimbat, iar dacă păstrezi linia între modelul ales şi ţinuta, poţi fi cel mai la modă din cercul în care te afli. 

Buzzle scrie că în 2013 trebuie să te îndrepţi către culori luminoase cu efect calmant pentru o armonie perfectă. 

Verdele smarald, roşul cunoscut drept oxblood, nuanţele în umbră sau culorile contrastante pe aceleaşi rame vor fi perfecte.  

ochelari cu rame noi

Dacă nu eşti adeptul unui stil serios, 2013 o să fie pe placul tău. Imprimeurile de animale, cele retro, dungile sau modelele care imită carapacea unei broaşte ţestoase vor fi printre vedetele anului. 

ochelari cu print de animale

În privinţa formelor, stilul tocilarului va fi numărul unu. Ramele ce imită ochiul de pisică şi cele cu forme ciudate, de buze, inimi, pătrate sau triunghiuri vor fi şi ele printre cele mai căutate. O tentinţă nebună va fi rama ce imită ochelarii de protecţie.

ochelari 2013

Doamnele cu siguranţă vor fi atente la detalii. Unele pot opta pentru rame ce pot fi considerate accesorii, datorită micilor bijuterii ataşate sau modelelor unice. 

Distribuie articolul: