Încă din cele mai vechi timpuri, unghiile au fost un simbol al feminității. În Egipt femeile foloseau fildeș, oase sau aur pentru ca unghiile să arăte mai frumoase și mai scumpe. Au trecut sute de ani, dar dorința de avea o manichiură superbă a rămas. Pentru că nu toate au norocul să o dețină, trebuie să recurgă la unghii false.

„A apărut o inovație care la structură este la fel ca și gelul obișnuit, dar se aplică ca o ojă obișnuită. Sunt trei straturi. Tendințele anului acesta sunt unghiile scurte și naturale”, a spus nail artistul salonului „Genial”, Ludmila Popescu.

Avantajele unghiilor false din gel nu pot fi contestate: poţi avea întotdeauna o manichiură impecabilă și rezistentă comparativ cu unghiile naturale. Tipurile de unghii false propuse de specialiștii de la salonul „Genial” pot fi aplicate în maxim 20 de minute.

„Nu trebuie să stai 2-3 ore cum este la alungire. Mai ales că vii după câteva săptămâni, pentru că deja te-ai plictisit de această ojă. Este foarte simplu și rapid”, a subliniat sursa.

Pentru o manichiură perfectă de Revelion, specialiștii recomandă culorile aprinse și sclipiciul. „Nuanțele clasice sunt pentru doamnele mai în vârstă: mov, prună, roșu, bordo, albastru închis. Pentru fetele mai tinere, nuanțele pot să fie variate: negru, verde, sur”, a precizat nail artistul.

O astfel de procedură costă 150 de lei și o puteți face la salonul „Genial”, care se află pe strada Ștefan cel Mare 143. 

unimedia.md

 

Distribuie articolul: