Weekendul precedent, la New York s-a încheiat Bridal Fashion Week 2015 - un eveniment de modă dedicat în exclusivitate nunților. Branduri celebre ca Vera Wang, Reem Acra, Marchesa sau Oscar de la Renta și-au prezentat noile colecții de haine și accesorii pentru nuntă, iar designerii au avut grijă ca pe podium să fie afișate și cele mai fierbinți tendințe în materie de coafură și machiaj pentru mirese. Ce noutăți vin de peste ocean pentru 2015, dar și 2016, aflați mai jos.

În acest sezon, majoritatea stiliștilor le recomandă mireselor machiaje naturale, cu accente îndreptate spre sprâncenele perfect arcuite și coafurile ușoare, aerate. Părul miresei in 2015 poate fi atât prins, cât și lăsat liber. Coada de cal nu mai este un tabu pentru o mireasă, iar accesoriile le pot ajuta să obțină efecte pe cinste.

O predilecție a designerilor, pentru acest sezon, este și cosița. Modelele Reem Acra au defilat pe podium purtând cosițe prinse cu mărgele și biser. Cea mai potrivită coafură pentru mireasă rămâne a fi cocul prins la ceafă, dar și cel înalt, cocul-scoică. O mireasă care vrea să iasă din tipare poate purta părul desprins în cea mai importantă zi din viața ei.

 

Extrem de populare, în 2015-2016, sunt accesoriile voluminoase, asociate sau nu cu voalul mireselor.

În primăvara asta, designerii le recomandă mireselor să fie nu doar drăguțe și feminine, dar să încerce și accente îndrăznețe. Mira Zwillinger, Reem Acra, Elizabeth Fillmore, Victoria KyriaKides și Theia le recomandă mireselor fustele lungi completate de top-uri.

În 2015, rochia de mireasă poate fi și colorată. În afară de culoarea albă, designerii au abordat și nuanțe precum peach-ul, bejul, crem-ul și culoarea maronie deschisă.

Totuși, dacă optați pentru culoarea albă, alegeți un model de rochie cu decolteu decupat sub formă de litera „V”. Acestea conturează perfect feminitatea miresei.

O tendință care rămâne a fi actuală deja de câteva sezoane la rând este dantela. Angel Sanchez, Rivini sau Swiss și-au prezentat nenumărate rochii de mireasă dotate cu straturi întregi de dantelă fină.

Miresele care vor să iasă din tipare, pot să-și cumpere o rochie cu print floral – un adevărat hit al anului 2015. Acest model se potrivește în special pentru nunțile de primăvară.

Și mai extravagante au fost rochiile de mireasă decorate cu pene de struț. Printre brandurile care au exploatat aceste accesorii pufoase, se numără Vera Wang, Lela Rose și Jenny Packham.

 

Foto, Sursa: VeV

Distribuie articolul: