Tendinţele în machiajul de mireasă pentru 2013 îşi propun să te reprezinte şi să pună în valoare trăsăturile tale prin conturări discrete şi accentuări precise. Este important să ai un machiaj de nuntă perfect și să experimentezi paleta de culori a acestui sezon pentru a fi superbă.

Modelele de la Gucci poartă anul acesta un machiaj bazat pe dramatism, cu gene lungi și bine structurate, cu un contur de ochi strălucitor aplicat în colțurile interioare ale ochilor și pe linia ce delimitează sprâncenele. Revista Alure spune că acest machiaj este foarte apreciat , la modă și potrivit pentru mirese.

elle.ro

Machiaj de mireasă în nuanţe pastel

Nuanţele de roz au parte de foarte multă atenţie în 2014, iar acest fapt influenţează şi tendinţele în machiajul de mireasă. Nimic nu evidenţiază feminitatea mai bine decât nuanţele delicate de roz, amplasate discret pe pomeţi şi pe buze. Dacă alegi să porţi nuanţe pastel în această manieră, păstrează machiajul ochilor natural, accentuând doar linia genelor cu un fard gri sau mov şi un strat consistent de mascara. Acest look fresh îţi va complimenta trăsăturile şi va conferi tenului un aspect de mină sănătoasă.

pinterest.net

Încearcă rujurile roșii. Rujurile roșii sau de culoarea dudei sunt încă în trend. Aduc aminte de vechiul Hollywood. Artistul în machiaj Lucia Pieroni ne spune că dacă folosim un roșu îndrăzneț pentru buze trebuie înainte să ne asigurăm că fondul de ten și anticearcănul sunt aplicate perfect și creează un aspect de porțelan. Dar nu uitați că îndrăzneala culorii roșii trebuie liniștită cu un machiaj natural. 

weddingpartyapp.com

bridalmakeovers.com

media-cache-ak0.pinimg.com

Machiajul de mireasă natural

Unul dintre cele mai importante trend-uri pentru miresele anului 2014 este nude look sau machiajul bare face. Acest tip de machiaj natural va pune un accent deosebit pe ten şi mai ales pe luminozitatea acestuia. Paleta coloristică folosită va fi una în tonuri calde, naturale, având la baza culori precum: bej, crem lila, roz pal, maro, iar blush-ul folosit va fi tot unul natural. Machiajul natural, înfăţişând un ten impecabil, inteligent conturat şi ilumiat, perfecţionat prin primere şi conturări discrete ale pleoapei, a fost preferat de numeroşi designeri de rochii de mireasă pentru colecţiile prezentate în 2014.

pentruea.md

media-cache-ec0.pinimg.com

Machiaj de mireasă clasic

Nu încape urmă de îndoială că pentru a obţine un look statement sezonul aceasta, ochii trebuie să fie accentuaţi. Dacă nu doreşti să experimentezi cu culorile în machiajul ochilor şi nici nu eşti adepta unui machiaj dramatic smoky eye, soluţia pentru tine este să apelezi la farmecul inegalabil al machiajului de seară clasic şi la eleganţa linie de tuş.

www.elliemakeup.com.au

 

 

 

Distribuie articolul: