Telefoanele mobile sunt din ce în ce mai indispensabile în viețile noastre. Fie că le folosim pentru a comunica la distanță, fie că le folosim pentru a intra pe rețele de socializare, sau pentru GPS-ul atașat, cu ajutorul căruia putem ajunge oriunde, smartphone-urile nu lipsesc din buzunarul nimănui.

Totuși, de ce sunt atât de importante telefoanele mobile?

Telefoanele au început să aibă din ce în ce mai multe funcții, gamele din care fac parte să fie din ce în ce mai diversificate, precum și design-ul acestora. La nivel mondial, numărul de persoane ce folosesc un telefon mobil este de 5,135 miliarde de persoane, cifrele acestea fiind raportate la utilizatorii unici, deci atâtea cartele ar fi active.

Martin Cooper este cel care ne-a oferit posibilitatea de a transporta oriunde cu noi un dispozitiv ce ne permite să comunicăm cu cei din jur de la orice distanță. Cu timpul, bineînțeles că telefoanele au evoluat atât de mult încât la momentul actual acestea dețin o tehnologie mai avansată decât navele spațiale de acum 50 de ani, au devenit un mic computer de buzunar, aparat de fotografiat destul de performant, un mic televizor portabil și lista poate continua.

Din păcate, în zilele noastre un telefon performant nu este un moft, cât este o necesitate. Dacă nu ai un telefon care să-ți permită instalarea diferitor platforme de comunicare, iar la locul de munca ai un grup de whatsapp în care se vorbesc lucruri importante, tu nu ai de unde să știi ce se vorbește acolo. Ei bine, nici achiziționarea unui telefon nu mai este demult o problemă, poți oricând aplica pentru un credit online și să fii liber în alegerea telefonului cu specificațiile de care ai nevoie.

Pentru a comunica cu prietenii, rudele, agenții economici ce livrează produse sau elementar pentru a afla programul unei instituții, ai nevoie de un telefon. Petrecem ore bune zilnic în dispozitivul nostru mobil, îl folosim atunci când ne dorim să comandăm un taxi sau de mâncare, când facem cumpărături online, dar și pentru plățile din supermarketuri, iar performanțele acestui dispozitiv contează într-o mare măsură.

Prețul unui telefon mobil de top poate fi destul de mare, dar raportând la tot ce îți poate oferi acesta, se merită cu siguranță. Achiziția unui astfel gadget necesită o sumă frumușică, dar pentru a nu-ți da peste cap bugetul, opțiunea ideală este un credit până la salariu doar cu buletinul, aceasta este modalitatea de plată care nu va scoate din zona de confort și îți va păstra cursul obișnuit, doar că deja cu un telefon ultramodern.

Cele mai bune telefoane mobile sunt disponibile în 2021 și în R. Moldova de la principalii producători din întreaga lume. Ca de obicei, cele mai populare smartphone-uri (flagmanuri) provin de la Samsung și Apple, prin intermediul gamei iPhone, la care se adaugă și modelele propuse anual de Huawei sau Xiaomi.

Prețul unui telefon mobil bun este probabil unicul dezavantaj pe care îl poate avea, întrucât din păcate, un telefon bun care aparține unei mărci de prestigiu, costă destul de mult .

Așadar, dacă alegi un telefon nou de top, trebuie să scoți din buzunar o sumă destul de mare sau poți alege o companie de finanțare de la care să soliciți un împrumut. Spre exemplu Forza Credit oferă credite în Moldova doar cu buletinul pentru care poți aplica online, oriunde și oricând.

Nu te limita, alege ce este mai bun pentru tine, iar pentru suport financiar nu ezita să contactezi colaboratorii Forza Credit la 078 18 88 18.

P