Salonul Daria Room va prezintă HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), cel mai nou tratament anti-aging care realizează Lifting Facial pe toată zona feței, gât și decolteu.

HIFU este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase, care durează în timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente înalte, care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat, ajungând pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) și care creează puncte de coagulare la distante egale. Când aceste puncte fibrele de elastina se contractă, colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari.

274A2928

Rejuvenarea începe imediat după ședință de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament, iar efectul unui tratament poate dura un an de zile. Tratamentul poate fi folosit pe orice tip de piele și este efectuat sub îndrumarea riguroasă a esteticienilor de la Daria Room.

Citește și: Tehnologia Eximia a ajuns și în Moldova. Cel mai tare aparat de remodelare corporală devine accesibil pentru toate femeile!

HIFU utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata țesuturile în profunzime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. Acesta stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adâncul pielii.

274A2999

Cei mai mulți pacienți au nevoie doar de un singur tratament. Cu toate acestea, în funcție de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete și procesul de construire a colagenului, unii pacienți au nevoie de tratamente suplimentare. Deoarece în timp, pielea își pierde din tonus și elasticitate, tratamentele viitoare HIFU pot ajuta pacienții în scop profilactic.

Ana Platonov Daria Room

 

Medicina estetică dispune de un arsenal vast de tehnologii în lupta cu îmbătrânirea tenului, însă în prezent, HIFU este unica procedură ce garantează rezultate incredibile în tratarea problemelor ca redefinirea formei ovalului feței, bărbia dublă sau ridicarea sprâncenelor.

Uită de intervențiile chirurgicale dureroase! Daria Room a adus HIFU pentru ca tu sa poti reda tinerețea tenului tău!

Vezi și: „Sută la sută pentru femei”! Ana Platonov ne povestește la „+20” cum a început Daria Room (Video)

P