Multe dintre noi uită care este bucuria alergatului prin ploaie și a găsirii unei Frunze îngălbenite toamna. Cu atât mai mult uităm de bucuria de a te iubi pe tine și de a dărui lumina din ochi celor din jur. Uităm că am fost copile care își doreau să trăiască o viață plină și fericită. În timp, ne obișnuim cu viața și o considerăm banală. Ne plictisim de momentele care se repetă și simțim că suntem vii doar atunci când suntem zdruncinate de evenimente pline de durere. Doar atunci mai știm că avem o inimă. Pentru că ea doare.

„Acest training are ca obiectiv primar regăsirea vieții din interiorul nostru prin reîntâlnirea cu cea care ai fost cândva – fetița cu ochii mari care credea că lumea poate fi la picioarele tale. Între timp, această fetiță a suferit multe schimbări, s-a maturizat și a devenit cee ace ești tu acum.

Regăsirea ei este importantă pentru orice femeie care își dorește să aibă relații frumoase cu sine, cu proprii copii, cu partenerul de viață și cu colegii și prietenii. Tocmai copilul interior este cel care permite trăirea și prelucrarea emoțiilor, dar și vindecarea rănilor din trecut și încrederea în forțele proprii și într-un viitor mai bun.

Trainingul este construit pe câteva elemente:
1. Participantele vor face cunoștință cu copilul lor interior.
Noi am uitat cum arată fetița din interior. O vedem doar în fotografii sau o re-construim din amintirile părinților. Ne vom aminti cum e ea, printr-o serie de tehnici speciale și pline de grație. Vom vedea care a fost povestea care ne-a inspirit viața și cum a modelat ea relațiile pe care le avem acum.

2. Participantele vor ști care sunt tipologiile copilului interior
Pentru ca să se cunoască mai bine, vom trece în revistă și vom identifica propriul tip de copil interior, îi vom cunoaște capacitățile dar și potențialele răni.

3. Femeile vor lucra sub ghidaj pentru a descoperi trăsăturile comune din relații și pentru a le modifica pe cele care reprezintă o piedică în calea bucuriei interioare construind un nou cadru de comunicare și relaționare. Astfel vom elibera tipare vechi și ne vom regăsi sclipiciul din ochi. Frumusețea trainingului este în faptul că se va lucra pe probleme concrete și pe rezolvarea unui anumit segment de viață.

4. Participantele vor învăța tehnici de conectare permanentă cu copilul din sine prin joc, metafore și dans. La sfârșit le este pregătită o surpriză care va aduce în inima lor primăvara.

5. Totodată acest tip de traninguri, pline de eliberare și transformare, presupun asumarea responsabilității pentru propria viață. Sunt uneori pași dificili dar necesari pentru a trăi o viață echilibrată și fericită. Doar în acest caz tranformarea este totală și schimbă viața.
Dacă ești pregătită să intri în Aventura jocului și să îți regăsești bucuria de a trăi, ești așteptată duminică, 26 aprilie, la ora 10.00 la training.”

 

Angela Stafii

P

Distribuie articolul: