Chiar dacă afară e un timp posomorât, noi îți găsim motiv ca să ieși din casă. Spectacolele de la Teatrul Național „Satiricus” merită să fie vizionate, de aceea, pe data de 15, 16 și 17 Aprilie să știi că ai deja planuri. Doar găsește biletul potrivit pentru tine. Iată ce te așteaptă:

15 aprilie 2022┃vineri┃ora 18.30.

ȘI CU VIOLONCELUL CE FACEM? de Matei VIȘNIEC un spectacol de Vitalie DRUCEC

Piesa remarcabilă a lui Matei VIȘNIEC, cel mai jucat dramaturg român în viață, a fost scrisă în 1989 și redă povestea a trei personaje – Bărbatul cu Ziarul, Bătrânul cu Baston și Doamna cu voal. Dialogul lor absurd începe într-o sală de așteptare. Preferând comoditatea unei false așteptări, aceste personaje, la un moment dat, sunt deranjate de Bărbatul cu violoncelul, care cântă insistent, mereu preocupat de acordurile instrumentului său. Pentru el idealul și scopul imediat este să-și perfecționeze interpretarea la violoncel. Cele trei personaje în „așteptare” privesc la început cu îngăduință manifestarea perseverentă a violoncelistului, apoi încep să se revolte și să-l respingă. Caută și găsesc tot felul de metode stupide pentru a-l face să înceteze. Vor reuși, oare, să-l alunge? Și dacă reușesc totuși, ce-i de făcut cu violoncelul?
Biletele le găsești aici!

16 aprilie 2022┃sâmbătă┃ora 18.30.

BUNĂ DIMINEAȚA, TĂTICULE! de Jean POIRRET, un spectacol de Sandu GRECU

O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.
Biletele le găsești aici! 

17 aprilie 2022┃duminică┃ora 18.30.

BANII, BANII SAU „BORSETKA” de Ray COONEY, un spectacol de Sandu GRECU.

De când lumea și pământul, omul a fost obsedat de bani. Banul e ochiul dracului, se zice în popor. Acest ochi te urmărește pretutindeni… Sau poate tu îl urmărești? În noul spectacol de comedie de la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, ambele aspecte ale binomului om-ban sunt reale. Omul caută bani și banii îl caută pe om. Cum? Foarte simplu! Găsește omul o geantă cu bani – o borsetkă, vorba politicianului moldovean! – și nu știe cum să-i posede cu adevărat, pentru că banii nu se tăvălesc așa, pur și simplu, în drum; și apoi, unde-s banii acolo-i și mafia, teroriștii!… Până la urmă omul nu-i bucuros de norocul său și nici nu mai știe cum să scape de borsetkă… Să râzi și să plângi! Nu, publicul nu are de ce să plângă! El râde și se veselești din toată inima – e atât de bine și plăcut când nu tu ești pățitul!

Biletele le găsești aici!
  • Durata spectacolelor 105 min.
  • Accesul de la 14 ani.
  • Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate online pe www.satiricus.md și la CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: