Ultimul week-and din septembrie ne îndeamnă se mergem la teatru. Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri! Iată ce propuneri tentante avem pentru acest final de septembrie:

Vineri, 29 septembrie, iubitori de teatru sunt așteptați să descopere viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso în monospectacol „Ultima noapte la Madrid”. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie, în interpretarea actriței Ala Mensicov, maestru în arte.

TEI Ultima Noapte la Madrid

TEI Ultima Noapte la Madrid

Pe 30 septembrie comedia „Chiriţa în provincie” vă va face să rândeți pe cinste, iar la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să participați la o tombolă cu premii de excepție și să savurați vin domnesc şi plăcinte gustoase.

Duminică, 1 octombrie, veți fi martorii unei „Istorii foarte simple” –  un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit; el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

oistoriefoartesimpla

Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Distribuie articolul: