Elimină nefericirea din viața ta cu speranță, recunoștință, emoție și minune. Elimină nefericirea din viața ta cu promisiunea ca de acum înainte să ai mai multă grijă de sufletul tău.

1.Alege să ai grijă de sufletul tău

Iartă-te pentru toate greșelile pe care le-ai făcut, însă nu uita să înveți lecția. Nu uita că nu ai trecut prin toate aceste probleme degeaba; mergi către viitor cu ceva învățat. Recunoaște că ai făcut lucruri copilărești, egoiste, nepotrivite… și promite-ți că nu le vei mai face. Continuă-ți drumul încercând să fii o persoană mai bună.

2. Fii conștientă de toate momentele când ai avut zâmbetul pe buze în acest an

De obicei acesta este o mică dovadă că viața ta este ușoară în comparație cu a altor oameni. Fii mândră de realizările tale și de munca ta, însă nu uita tot ajutorul pe care l-ai primit în tot acest an. Găsește o modalitate de a începe să oferi și tu sprijinul oamenilor care nu sunt la fel de norocoși ca tine.

3. Gândește-te la toate momentele în care nu ți-ai ascultat instinctul și la cât de rău te-ai simțit că nu ai făcut asta

Știai că trebuie să faci ceva, însă nu ai făcut-o. Ai trecut prin atât de multe încât acum intuiția ta este mai puternică ca niciodată. Profită de ea.

4. Amintește-ți de toate lucrurile care credeai că îți vor aduce fericire, însă nu au făcut-o. 

Amintește-ți cât de repede ai trecut de la un lucru la altul și de cum așteptai să găsești fericirea. Și asta deoarece fericirea nu vine cu alte lucruri sau alți oameni. Fericirea există deja în sufletul tău, trebuie doar să o găsești.

5. Elimină nefericirea din viața ta cu speranță, recunoștință, emoție și minune

Elimină nefericirea din viața ta cu promisiunea ca de acum înainte să ai mai multă grijă de sufletul tău. Știu, este un nou capitol și îți este teamă. Este și normal, este ceva nou pentru tine. Este bine să îți fie ușor frică, este bine să te simți nesigură, este bine să fii copleșită de tot ce urmează să faci. Dar nu renunță, mergi mai departe. Și vei vedea cum viața ta se va schimba radical.

SURSA

Distribuie articolul: