Salonul de estetică Daria Room a pornit, în săptămâna floriilor, o campanie online prin care vrea să motiveze echipele creative din capitală să își decoreze fațadele și ușile cu elemente verzi, floristice, de primăvară sau pascale. Drept exemplu, ei au fost primii.

„Te provoc la Verde” au intitulat fetele mini-campania lor, prin care își propun să aducă mai multă culoare și o atmosferă primăvăratică pretutindeni. Ce-au făcut fetele de la acest salon: au adus doi iepurași drăguți care întâmpină oaspeții chiar la ușă. Deasupra ușii au agățat invers două umbrele-curcubeu. Au prins de balustradă și pe scări floricele de primăvară și au adăugat alte elemente de decor verzi și colorate. Iată ce le-a ieșit:

decor daria 11

decor daria 3

decor daria 4

decor daria 5

decor daria 6

„Ana și Alina, întreaga Echipa Daria Room a pregătit o provocare, numai bună pentru săptămâna Floriilor (care preceda săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, cunoscută sub numele de „Săptămâna Mare”). Să fie flori am zis noi și s-a născut ideea acestei Provocări! Asa ca am decis sa Provocam la Verde trei echipe: Agenția Aura (Aura Aura și Aurelia Gandea), emisiunea O Seară Perfectă”, notează inițiatoarele pe pagina de facebook a companiei.