„Ospățul Sânzienelor”, ajuns la ediția a II-a e tot mai aproape. Miercuri, 24 iunie, ești invitată să îmbraci o ie autentică, să ei cu tine pachetul cu mâncare pregătit de acasă și vii să petreci o oră de tradiție și frumos pe iarba din fața catedralei. iată cu ce coronițe deosebite te așteaptă la eveniment Lia Biju. PS: Primele venite vor primi coronițele cadou!

De Ziua Universală a Iei, EA.md și Klumea te invită să porți IE cu mândrie la birou și să vii cu noi, la ora prânzului, la un picnic pe iarbă verde, în fața Catedralei! Sute de femei și-au confirmat deja prezența, iar primele venite vor avea parte și de o frumoasă surpriză – o coroniță deosebită creată de mâinile meșteriței Lia Biju.

Ospatul Sanzienelor

Ospatul Sanzienelor„ Am strâns deja flori frumoase de pe câmpii, le-am adunat și selectat cu grijă anume pentru acest eveniment frumos. Anticipat, am realizat o ședință foto, inspirată de „Ospățul Sânzienelor”, și vreau ca prin intermediul acesteia să chemăm cât mai multe femei să ni se alăture. Vreau să trasnsmitem tuturor cât este de important să păstrăm simbolurile vii și să le transmitem din generație în generație. O ie asortată cu o cununiță, oriunde ai purta aceste elemente, va fi mândria fiecareia dintre noi. E minunat să știi care îți sunt rădăcinile și cum să valorifici tradiția strămoșilor… DA! avem cele mai frumoase Cosânzene din lume!”, ne-a declarat Lia Pogolșa, meșterița Lia Biju.

Ia cu tine: Cea mai frumoasă ie autentică pe care o ai, mâncărica la pachet și o păturică!

Nu uita: buna dispoziție, dorința de socializare și bunăvoința!

Te așteptăm cu mare drag: KLumea.eu și EA.md

Ospatul Sanzienelor

Foto: Lia Biju

Distribuie articolul: