Interpreta Mariana Șura a revenit cu ocazia sărbătorilor de Paște în Moldova, acasă, unde o așteptau cu drag toate rudele. Artista a ținut să o ajute personal pe mama ei la pregătirile pentru masa de sărbătoare și ne-a dezvăluit și nouă rețeta „magică” pentru un miel de Paște de nota 10. Iată ingredientele secrete ale Marianei:

Carnea de miel

Sare, piper negru

Condimente pentru miel

Ceapa și usturoi pisat (mult)

Puțin ulei de măsline

Vin alb sec

 Ingrediente miel

„Se pregătește bine carnea, mielul întreg sau tăiat în bucăți, se prelucrează cu condimente, iar cu cinci ore înainte de copt se toarnă peste ea vin alb, sec, cumpărat, nu de casă. Vinul alb sec (scurs înainte de a merge la cuptor) și usturoiul – aceste componente îi înmoare mirosul de miel și îl fac deosebit de gustos! La cuptor stă cam o oră și vă garantez – E delicios! Așa prepară mielul arabii și evreii”, ne-a asigurat Mariana Șura.

 Miel de Paște

Artista mai are un mare secret, pe care ni-l împărteșește și nouă, pentru ca rețeta de miel să iasă exact așa cum ne-am dori: „E important să coaceți mielul în pungă de copt! Sau Pungă Magică, așa cum i se mai spune, și nu în hârtie de staniol. El trebuie să se coacă în sucul propriu, cu toate mirodeniile, însă în folia de aluminiu se usucă”, ne-a mai povestit Mariana.

Mariana Sura

Mariana Șura a revenit în țară împreună cu fiica ei, Evelina, de nici două luni. Acum toate rudele țin să-i pășească pragul artistei, în primul rând pentru a-i vedea micuța. Interpreta ne-a rugat să nu insistăm, căci până spre vârsta de un an nu o va expune public pe micuța ei. „Aceasta a fost dorința tatălui ei și eu o respect mult”, ne-a comunicat Mariana.

Mariana Sura

Distribuie articolul: