Bărbații pot fi destul de imprevizibili. Niciodată nu poți ști cu adevărat ce simte el cu adevărat și ce se ascunde în mintea lui. Dacă nu își exprimă direct dragostea pentru tine, atunci ai nevoie permanent de semne care să își demonstreze că te iubește. Doar atunci vei putea ști ce nu merge bine și vei înțelege cu ușurință la ce se gândește și ce-i în inima lui în realitate.

Manifestă un interes deosebit
Dacă el te iubește cu adevărat, va fi foarte interesat de toate aspectele vieții tale. Întotdeauna te întreabă despre activitățile de zi cu zi și te ascultă atent în timp ce povestești. El va fi interesat de ce se întâmplă în viața ta și va atrage atenția la detalii, va dori să știe opinia ta și nu te va neglija în luarea deciziilor.

Te sună frecvent
Este un indicator semnificativ al bărbaților care iubesc cu adevărat – cât de des te sună. Multe femei se plâng pe parteneri care uită de ele toată ziua, nici la fiecare jumătate de oră nu e ok să te sune. Dragostea nu este eternă, dar amintirea despre ea ne face să o reînviem. Dacă după mai mulți ani de relație ai realizat brusc că el te sună mai rar nu înseamnă că dragostea s-a pierdut – fă-o tu! Ar putea aprecia foarte mult.

Te-a prezentat familiei lui
Deși îți poate părea că întâlnirea cu familia lui împovărează relația, faptul că prietenul tău insistă asupra acestui subiect este un semn pozitiv, vorbind despre adevăratul lui interes pentru tine. În cazul în care un bărbat te invită la el în prezența părinților este un semn vădit de seriozitate și bune intenții. Deci, te iubește și este pregătit pentru o relație serioasă.

Găsește mereu timp pentru tine
Dacă un bărbat își găsește timp în programul său pentru o femeie, atunci el este interesat d ea. Dacă ține la ține la tine, își va construi uneori chiar programul așa ca să fie bine și pentru tine, un moft al tău și alte detalii. O scuză excelentă pentru un bărbat care nu prea dorește să vă vedeți va fi că el are o mulțime de treburi. Aceasta este foarte logic: atunci când un bărbat iubește o femeie, ăși va face timp mereu pentru ea!

Discută despre un viitor comun
Fii un bun ascultător, mai ales atunci când vorbește despre viitor. Dacă în planurile lui ești și tu, va vorbi despre acestea la plural. Fie că folosește pronumele „noi” sau „tu și eu” – fii sigură că ești prezentă în viața lui pentru mai mult timp. Fiecare femeie adoră să audă când omul ei iubit spune despre momentele minunate pe care le-ar putea împărtăși în prezent și în viitor.

SURSA

Citește și: 7 semne că este îndrăgostit

Distribuie articolul: