Rochia de mireasă este unul dintre cele mai sensibile subiecte atunci când vine vorba despre o nuntă. Și asta pentru că fiecare femeie își dorește să fie cea mai frumoasa în cea mai importantă zi din viața sa. Dacă și tu vei îmbrăca rochia albă în această toamnă, ține cont de informația ce ți-o prezentăm mai jos. Iată care sunt tendințele din ultimul anotim al acestui an.


Rochia de mireasă a zilelor noastre împrumută elemente din epocile timpurii. De la rochia clasică, elegantă, la rochia de bal sau la cea de tip imperial, toate vor fi la mare căutare în această toamnă.

1.Rochia de mireasă Marchesa

Aceasta prezintă aplicații brodate manual, mai ales perle.

1

2.Rochia de mireasă Badgley Mischka

Rochia dă o notă de exotism datorită detaliilor. Aceasta este cu spatele gol, cu lanţuri cu bijuterii, silueta este tip sirenă, din mătase şi tul, prezintă şi detalii brodate.

2

3.Rochia de mireasă Jean-Ralph Thurin

Acest designer transformă miresele în prinţese. Această rochie este în stil baroc, cu nuanţe de alb perlat şi auriu.

3

4.Rochiile cu imprimeuri florale

Dantela a fost înlocuită de mătase imprimată cu buchete colorate. Pentru persoanele mai fanteziste vor găsi aceste rochii în colecţia Houghton. Vor fi căutate şi cele imaculate, cu printuri florale de tip pastel, care sunt mai clasice.

4

5.Rochia de mireasă Pronovias

Firma Pronovias adoptă propuneri elegante, care sunt într-un stil minimalist.

5

6.Rochii de mireasă ce au mânecile scurte

În această toamnă, acestea vor fi la mare căutare. Sunt formate din mătase şi dantelă, ce vor da o tentă de mister, dar şi de feminitate.

6

7.Rochiile de mireasă cu decolteul în V

Acestea le vor pune în evidenţă pe cele care au un gât finuţ, sexy.

7

8.Rochiile nude

Aceste nuanţe sunt potrivite tuturor tenurilor. Tonurile calde de crem, de bej sau nude-roz pot fi decorate cu pene, broderii sau cristale.

8

9.Rochiile de mireasă mini

În anii ’50, acestea erau la mare căutare, dar se pare că în zilele noastre se doreşte a se reveni la această modă, fiind unele dintre cele mai căutate rochii în acest sezon.

9

10.Rochiile metalizate

Rochiile în ton de argintiu vor fi potrivite femeilor mai excentrice, mai dornice de originalitate.

10

Cele care vor să fie și mai originale, pot combina stilurile între ele. Important este ca în marea zi să vă simțiți bine și să puneți accent pe confort și individualitate.

Foto: xmodax.com