Aseară vedetele showbizului american şi-au mai pus la colecţie câteva trofee în cadrul celui mai mare festival de premiere a clipurilor muzicale „MuchMusic Video Awards”. Taylor Swift, Avril Lavigne, Psy, Justin Bieber sunt doar câteva dintre numele care au ridicat publicul în picioare şi care s-au întors acasă cu o mulţime de nominalizări. Premiul pentru cel mai îndrăgit artist al anului a mers la Taylor Swift, care a impresionat pe toţi cu o rochie scurtă albă cu dungi negre, ce i-a scos în evidenţă picioarele lungi şi frumoase. Cântăreaţa este recunoscută de toţi drept un fashion-icon printre vedete.

Şi Avril Lavigne a încântat publicul, făcându-şi apariţia alături de logodnicul său Chad Kroeger din NickleBlack. Cântăreaţa canadiană a mers acasă cu trofeul pentru cel mai bun video filmat la cântecul “Here’s to Never Growing Up”.

Premiul pentru cel mai difuzat video l-a obţinut coreeanul Psy, iar premiul pentru cel mai bun artist a mers la Justin Bieber cu piesa „As long as you love me”.

Gala Premiilor MuchMusic Video Awards are loc în fiecare an în capitala Canadei, Ontario şi este cea mai importantă ceremonie de premiere a clipurilor muzicale.