Cel mai nou videoclip al artistei americane Taylor Swift s-a lansat în sfârșit, după o lungă perioadă de teasing. Produsul video e cu siguranță cel mai scump, din câte a creat vedeta până acum, acesta antrenând sute de actori, costume și efecte vizuale pe măsură!

O adevărată producție de cinema science fiction – așa poate fi numit videoclipul pentru piesa „Look What You Made Me Do” lansat de către Taylor Swift duminică, pe 27 august.

Artista și-a lăsat fanii de-a dreptul uluiți cu această nouă realizare, în care Taylor apare jucând o mulțime de roluri: de la regină și până la zombie. Noua piesă, alături de videoclip, constituie prima realizare de pe albumul „Reputation”, în care diva de 27 de ani își dorește să apară cu o imagine absolut nouă.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Clipul „LWYMMD” o prezintă pe Taylor îmbrăcată în costume din vechile sale videoclipuri, făcând referire și la aparițiile sale mass-media, din ultimii ani.

Producția a reușit să adune, în nici 24 de ore de la lansare, peste 23 de milioane de vizualizări, internauții grăbindu-se să îi dezghioace toate semnificațiile ascunse!

Foto: captură video, Instagram