Brad Pitt își transformă corpul într-o carte cu dedicații pentru copiii și soția sa. Noul său tatuaj a fost prins pe camerele foto de către paparazzi, în timpul unei ședințe de shopping a familiei Pitt - Jolie.

După David Beckham, se pare că Brad Pitt este următorul tătic ce nu ezită să-și dedice tatuajele familiei sale. Starul a fost văzut recent afișând un nou tatuaj, și acesta e bineînțeles dedicat soției și copiilor. Familia a ieșit la cumpărături, după jucării. Aceștia au procurat o mulțime de jocuri Lego și materiale pentru proiecte de artă.

Tatuajul este poziționat pe antebrațul drept și are forma unei cruci pe brațele căreia sunt tatuate inițialele A, M, P, Z, S, V, K.

Deducem ușor astfel că A este pentru Angelina, M pentru Maddox, fiul de 13 ani, P pentru Pax, fiul de 11 ani și Z pentru Zahara, fiica de 10 ani, Shiloh, Vivienne și Knox.

Foto: people.com

Foto: people.com

Cu toate că tauajul nu este absolut nou, acesta a fost zărit pentru prima dată.

Se pare că designul a fost ales cu mult timp în urmă, deoarece Brad a mai apărut cu acea cruce pe mână, doar că lipseau inițialele membrilor familiei.

Foto: justjared.com

Foto: justjared.com

Pasiunea actorului față de tatuaje mai este exprimată și prin alte creații, ca silueta primei mumii intacte, supranumită și omul gheții, Otzi. Lângă conturul mumiei, Brad și-a inscripționat un citat de Friedrich Nietsche „absurditatea existenței”. Mai jos și-a tatuat cuvântul „INVICTUS,” iar lângă omul gheții, Brad a ales să-și tatueze înălțimea exactă a celui mai mare copac de sequoia – 94,9 m.

Foto: therichestimages.com

Foto: therichestimages.com

Pe brațul drept actorul are o poezie dedicată soției: „Între toate noțiunile de bine și rău, există un câmp, acolo te voi întâlni eu.”

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Pe spate starul și-a tatuat digurile orașului New Orleans ce a fost ruinat de uraganul katrina. La reconstrucția orașului actorul a participat activ.

Foto: styleslum.com

Foto: styleslum.com

O altă creație a meșterilor de tatuaj, care urmează a fi dezvăluită de către Brad, este un alt desen de pe abdomen, care pare să acopere unul mai vechi, ce conținea data nașterii a soției sale.

Acesta pare a fi la fel niște inițiale, cu un design și dimensiune diferită.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

SURSA

Citește și „Ce mesaje ascund textele tatuate pe corpul Angelinei Jolie