Moldoveanca se declară extrem de fericită alături de soțul său iubitor și comoara de fetiță pe care o au împreună. Și de ce nu ar fi, când Ossama al Sharif știe cum să o cucerească, din nou și din nou.

Îndrăgostiții de pretutindeni au celebrat ieri iubirea, iar Xenia Deli nu este o excepție. Doar că în acest an, alături de ea soțul ei a sărbătorit și micuța Anastasia. Dacă cele mai multe dintre femei au primit în dar câte un buchet de flori, modelul basarabean și fetița ei, au avut parte de o surpriză frumoasă: o cameră întreagă de flori, cu mai multe buchete imense de lalele, trandafiri și baloane, toate în culoarea dragostei. Acesta le-a lăsat fetelor sale și un mesaj emoționant: „Este cea mai fericită sărbătoare de Sfântul Valentin din viața noastră: o avem pe mica noastră prințesă pentru a ne bucura de viață și a fi fericiți! Vă iubesc la infinit!”.

Impresionată de gestul bărbatului, Xenia Deli le-a împărtășit fanilor imagini cu acestea menționând: „Tăticul nostru a înnebunit!”.

Nu este pentru prima dată când Ossama își surprinde frumoasa lui soție cu baloane și flori, dar de fiecare dată modelul rămâne încântat și se declară extrem de fericită.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli, cu fetița și bunica la ședințele foto. Moldoveanca a revenit în business (Foto)