După nouă luni de așteptare și suspans, minunea s-a produs. Ieri seara, Tatiana Vornicescu a adus pe lume cel de-al doilea copil – o fetiță perfect sănătoasă. Cum se simte proaspăta mămică, dar și cum a fost primul moment de după naștere, aflați mai jos.

Astăzi, prezentatoarea tv, care deține și un brand de haine, și-a anunțat și urmăritorii virtuali despre frumosul eveniment ce s-a produs în viața sa. În exclusivitate pentru EA.md, proaspăta mămică a oferit mai multe detalii:

„Aseară, 15 februarie am adus pe lume o fetiță de 52 cm și 3,430 kg. Micuța a primit nota maximă la naștere. Am născut prin cezariană. Ne simțin bine ambele. Minunea noastră se va numi Nica, un prenume de origine greacă”.

IMG_1951

Micuța Nica are și o cameră de poveste. Tatiana Vornicescu a avut grijă să pună la punct fiecare detaliu, pentru ca fetița să aibă parte de o primire călduroasă atunci când va ajunge acasă. De la hăinuțe, pătuc și până la accesorii, toate sunt atent pregătite. Fericita mămică a ales ca încăperea în care va dormi copila să fie în nuanțe de roz, exact ca pentru o mică prințesă.

Într-un interviu acordat anterior pentru revista noastră, Tatiana declara că ar vrea să aibă o familie numeroasă, așa cum adoră gălăgia și se simte extraordinar în rol de mamă:

Mi-aș dori să am 5 copii. Fiind unicul copil la părinți, întotdeauna am dus lipsa surorilor și fraților. Mie îmi place gălăgia și oaspeții. Ador când în casă este multă lume, când cei mici aleargă și fac șotii. Iată de ce, acum, vreau să am mulți copii. Să vedem dacă și soțul va fi de acord cu mine”.

Amintim că Tatiana Vornicescu și soțul său, Dragoș Cîșlaru mai au încă un băiețel minunat, pe nume Damir.

IMG_1910

FOTO: Dima Iacovlev, arhivă personală.