Deși a purtat voalul de mireasă acum doi ani, Tatiana Melnic arată din nou minunat în rochie de mireasă! Soția prezentatorului Anatol Melnic își demonstrează atuurile de model, devenind imaginea unei rochii de mireasă creată de către un designer autohton. Cât de bine arat Tatiana în această rochie superbă, de culoare ivory, vedeți mai jos. 

Cine ar spune că Tatiana Melnic este mama unei fetițe care, de curând, a împlinit vârsta de doi ani?

În rochia de mireasă, creată la atelierul unui designer de la Chișinău, soția lui Anatol Melnic arată la fel de bine ca-n ziua nunții, iar zâmbetul îi trădează același lucru!

Într-un interviu recent, acordat portalului nostru, Tatiana Melnic ne mărturisea ce se ascunde în spatele frumuseții sale:

„Frumusețea nu astâmpără foamea, așa că trebuie să știm cum să le împăcăm pe amândouă în așa fel, încât să atingem fericirea: frumusețea și sănătatea deopotrivă. Eu am grijă să respect o alimentație echilibrată, să fac multă mișcare și să am un mod de gândire corect. Acestea sunt cel puțin 3 direcții importante. Se recomandă și somnul, dar, din păcate, eu n-am parte prea mult de el. Pot să mai spun că nu sunt o amatoare de carne, în schimb ador ciocolata! Am și gene bune, așa că m-am recuperat rapid după naștere. Când devin supraobosită, merg la ședințe de masaj”, ne-a dezvăluit Tatiana.

Amintim că în ziua nunții sale, Tatiana a optat pentru o rochie de mireasă de culoare albă.

Foto: Facebook/Salon de rochii „Două inimi”, captură video

Distribuie articolul: