În familia Melnic fotograful este Tatiana. Anatol nu se dă în vânt după poze și ședințe foto decât dacă este plătit sau răsplătit cu gingășie de către fetele sale. De Ziua Îndrăgostiților, Tatiana și-a surprins soțul cu o fotocarte, prima lor „bijuterie” de familie. Află din interviul cu Tatiana Melnic unde au făcut îndrăgostiții prima lor poză de cuplu, după care nicio ieșire în oraș a iubiților nu a rămas fără o fotografie ca amintire.

Nu crezi că albumele foto sunt demodate? Cine mai stă să răsfoiască? Cum e la voi în familie și de ce ai ales, totuși, să îi faci cadou o fotocarte soțului?

Nimic nu poate întrece un album frumos printat în rafinament și în avalanșa de emoții pe care le trezește. Un album cu fotografii va fi prețuit tot timpul. Rămâne ca o bijuterie de familie ce poate rezista chiar și o sută de ani dacă este bine îngrijit. Nu se va demoda niciodată, pentru că este cel mai frumos mod de a reda emoția celor mai importante evenimente din viață.

celebook 2

Aveți multe poze de familie? Tu participi la nenumărate ședințe foto, deci intuim că îți place să apari în fotografii….Corectează-ne dacă greșim. Cum e la acest capitol Anatol? Îi place să pozeze sau trebuie rugat?

Lui Anatol nu îi place să pozeze gratis, nici nu lucrează gratis (râde). Dacă este remunerat, atunci îi apare și plăcerea de a poza. De obicei, pentru diverse proiecte acceptă de dragul meu sau al Kameliei.

Care este fotografia „de suflet” din fotocartea pe care o dăruiești astăzi? Spune-ne, te rog, povestea ei.

Tania melnicPozele Kameliei sunt cele de suflet, indiscutabil. E combinația perfectă a noastră ca părinți. Am făcut o treabă bună (râde). Zâmbetul ei e atât de sincer, atât de inocent. Face cât o mie de cuvinte. Privind pozele ei realizez că viața mea s-a schimbat la 180 grade. Este o experiență greu de imaginat dacă nu treci prin ea. E lumea mea, micuța mea!

Mai ții minte care a fost prima voastră fotografie de cuplu? Unde ați făcut prima poză?

Nu-mi amintesc bine, dar știu că au fost foarte multe. După o lună de relație am întâlnit Revelionul împreună la un restaurant. În seara aceea, Anatol lucra acolo. Îmi aduc aminte că am făcut o poză împreună și ea a spart gheața. De atunci, nicio ieșire în oraș nu rămânea fără o poză.

Kameliei îi place fotografia? Îi place să apară în fotografii? Apropo, este extrem de fotogenică.

Kamelia cochetează cu aparatul foto de mică. Podiumul și reflectoarele îi sunt prietene! Știe ce are de făcut, are încredere în sine și se descurcă excelent la defileurile de modă. Mai nou, ea dictează cât să dureze o ședință foto de exemplu. E modestă ca taică-său! (râde)

melnic 3

Recomanzi fotocărțile ca un cadou potrivit pentru zilele de naștere și sărbători? Care a fost reacția lui Anatol atunci când a primit cartea foto?

Anatol a rămas plăcut surprins. Se aștepta să fie un album clasic, obișnuit, doar cu pozele micuței. Uite că i-am depășit așteptările. Cred că de-acum încolo va fi mult mai deschis pentru proiecte foto. Recomand fotocărțile fără discuții. E creat să dureze, exact ca sentimentele și emoțiile adevărate, din cele mai frumoase. Este un suvenir care păstrează amintirile într-un mod unic și intim. Îi mulțumesc echipei celebook.md pentru prima noastră „bijuterie” de familie.

P