Schimbările de imagine sunt binevenite și chiar așteptate, mărturisește Tatiana Melnic! Deja de câteva zile, internauții o admiră pe soția prezentatorului Anatol Melnic cu o schimbare de look care îi vine perfect! Temporar, o vom admira pe Tatiana cu schimbarea pe care a încercat-o. Așa, ne-a mărturisit ea, îi seamănă și mai mult fetiței sale – Kamelia.

Contactată de noi, frumoasa soție a lui Anatol Melnic a mărturisit: „Nu am renunțat la blond, mai degrabă el a renunțat la mine! Am urmat un tratament cu antibiotice, de la care au apărut modificări în organism, ulterior – și pigmentul părului s-a schimbat! Am fost la salonul care are grijă de părul meu blond din 2008 să-mi vopsesc părul blond și a ieșit roșcat! Am ales temporar să port o culoare mai închisă, atâta timp cât urmez tratamentul. Schimbările sunt mereu binevenite!”

Tatiana Melnic ne-a mai dezvăluit că „vinovată” de schimbarea sa de look se face stilista Angela Șargu. „Temporar, o să mă vedeți așa! Eu sunt mulțumită de culoarea care a ieșit și îi mulțumesc stilistei pentru schimbare! Cei apropiați au primit schimbarea de asemenea foarte bine, le place!”, spune Tatiana.

De câteva zile, de când este brunetă, Tatiana se simte excelent cu noua imagine. „Soțului i-am plăcut și roșcată”, glumește „Zaya” lui Anatol Melnic.

De când a devenit brunetă, Tatiana îi seamănă și mai mult mamei sale, Valeria Candu, de la care a moștenit toate trăsăturile frumoase.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: