Pentru ei nu există ochi răi, urechi pentru bârfe și timp pentru nimicuri – în tot ce fac și mai mereu ei sunt împreună, pentru că așa îi stă bine unei familii unite. Tatiana și Anatol Melnic sunt cuplul care își crește cu multă dragoste, dar și cu mult umor fetița, Kamelia, iar iubirea pentru ea nu a stins nici pentru o clipă focul dintre cei doi. Mai mult, de când a apărut micuța, acesta a devenit și mai puternic. Cum s-a răzbunat Tatiana pe „minciunelele” cu care a cucerit-o Anatol, aflați mai jos.

„Cupidonul nostru” a fost… un prieten (coleg de facultate, Gheorghe), care m-a invitat cu el la o nuntă, unde Anatol era moderator. Acolo ne-am văzut prima oară și tot acolo, pe 21 noiembrie 2009, s-a produs scânteia. Nu ne știam până atunci, mai mult, nici nu știam unde muncește și ce „faimă” are. Nu ascultam radioul, așa că nu m-am apropiat de el din interes ori din admirație pentru cine era ca persoană publică.  

 Melnic

Primul pas l-am făcut… eu, de nevoie, spunându-i că este mincinos! Anatol, într-o glumă, a anunțat că „în restaurantul dat, să lași haina la vestiar costă 15 lei per oră” (râde). El a fost credibil, eu naivă…! Am chemat un prieten care era cu mașina și am lăsat paltonul la el în mașnă. Pe parcursul serii, aflu că am „mâncat gogoașa”. Evident, nu puteam să las aceasta neclarificat, așa că m-am apropiat de el și i-am zis: „Mincinosule!!!” Așa a început totul…

 familia Melnic

M-a cucerit cu… minciunelele și povestioarele lui fantastice care mi le îngâna în fiecare zi. Adesea ne aducem aminte de întâlnirile noastre romantice și de toată epopeea povestirilor. A fost foarte frumoasă și perioada în care am început să locuim împreună: aveam un motan alb, care era primul copil al nostru și îi purtam de grijă. Ne amintim cu mare drag de certurile lipsite fără sens și libertatea care o aveam în doi! Acum relația noatră se află în fază de maturitate: nu mă mai prind la minciunele, deja am imunitate la ele. Mai mult, îmi iau revanșa, iar copilul naiv este deja el.

 familia Melnic

Rolurile în familie… sunt foarte concret divizate! Anatol are un singur rol, cel tradițional – el se ocupă de întreținerea familiei, iar eu mă ocup de toate! Din păcate preiau și multe dintre rolurile lui, dar încerc să mă descurc pe cât pot de bine. Fiecare aduce ceea ce nu poate celălalt, deci noi ne completăm reciproc foarte bine. Nu știu ce este mai dificil: să ai un job sau cum spunea cineva, „să reușești să faci niște ființe fericite pe pământ”.

 Familia Melnic

Armonia într-o căsnicie depinde foarte mult de… femeie, motiv pentru care, dacă femeia face primul pas după o ceartă, reușim să controlăm și să rezolvăm situația. Anatol e mai nervos, se aprinde mai repede și îi trece mai greu. În majoritatea cazurilor eu sunt cea care face primul pas în urma certurilor. Sunt situații când cedează și el, însă conflictul ramâne să „mocnească”, din cauza orgoliului.

Centrul universului de familie este… în cazul nostru, Kamelia. Venirea ei pe lume a Familia Melnicmodificat structura întregii familii. A devenit boțul de aur viu, comoara familiei, restul trec pe planul doi. Ne-am schimbat și noi odată cu venirea ei, am devenit mai responsabili și tot ce facem acum este pentru ea – amândoi am simțit asta.  Odată cu fetița noastră am trecut și noi la un nou stil de viață, cu nopți nedormite, oboseală acumulată și schimbarea completă a programului meu, ca mamă. Totul, însă, se reduce la un singur zâmbet, devine o singură privire. Mica minune din viața noastră, Kamelia, parcă ne-a sudat și mai mult căsnicia.

Peste 10 ani… pare destul de îndepărtat anul 2025, însă așa cum au trecut anii până acum, vor trece și acești zece. Acum zece ani îmi faceam niște planuri, dar viața este și imprevizibilă, ne oferă multe surprize. Viața mea e mai bună decât îmi imaginam acum zece ani și sunt convinsă că peste zece ani va și mai frumoasă. Îmi doresc să urmez  visurile mele, pe care le nutresc de mică. Sper ca pe plan familial să avem cât mai curând casa noastră, o independență financiară, vreau să o vedem pe Kamelia un copil talentat și fericit, iar Anatol să aibă propria emisiune TV și diverse alte proiecte media.

 Melnic

Blitz interviu:

Cină romantică sau prânz pe deal? Cină romantică.

Călătorie în doi sau un week-end fără televizor și alte responsabilități? Călătorie în doi.

Cadouri și flori sau timp petrecut împreună? Timp petrecut împreună.

Complimente sau laude publice? Complimente.

La ai mei sau La ai tăi? La ai mei.

Verde-n față sau Te mint frumos? Verde-n față.

Cu capu-n nori sau cu Fluturi în stomac? Fluturi în stomac.

Foto: VadimDodon.com