Ținute foarte provocatoare și mult mister - asta demonstrează pozele de la filmările ultimului clip al Tatianei Heghea și Roxanei, cele care ne pregătesc un duet de excepție. Interpretele au reușit să aducă pe platoul de producție și unul dintre cei mai renumiți designeri din România - Cătălin Botezatu, pe post de actor.

De imaginea celor două artiste se ocupă stilistele Liubov Ojog și Tatiana Obadă, iar rezultatul deja l-am putut admira în primele imagini cu care ne-au intrigat Roxana și Tatiana Heghea. Imaginea de vampe sexy va cuceri publicul!

Citește și: Tatiana Heghea: „Niciodată nu m-am gândit să îmi părăsesc țara. Jur!” Cu ce ocazie a făcut interpreta declarația

heghea 1

heghea clip

liubov catalin b

Clipul este filmat pentru un single care va apărea în curând, iar de producția video se ocupă echipa CioFilm. Artistele ne-au dezvăluit și ce rol joacă designerul Cătălin Botezatu în clipul aflat în producție – „Este bărbatul din povestea videoclipului și a piesei”, spune pentru EA.md Tatiana Heghea.

Vezi și: Și-a tăiat părul, apoi a tăiat un copac! Interpreta Roxana surprinde cu un videoclip dramatic

 

heghea clip

heghea 2

Filmările au loc la unul dintre cele mai pitorești locuri vinicole din Republica Moldova – Castel Mimi. Interpretele nu au dorit să ne dea mai multe detalii despre piesă, asigurându-ne că va fi o melodie foarte frumoasă. Le credem pe cuvânt, mai cu seamă după producția video care se întrevede.

cio film

Foto: Facebook.com/TatianaHeghea, RoxanaMoldova, LiubovOjog, CioFilm