Și-a planificat de mult timp o călătorie în Dubai, iar în aceste zile, savurează luminozitatea și deliciul culinar al unuia din cele șapte state ale Emiratelor Arabe Unite. Pe lângă orele de shopping, plajă și restaurante, Tatiana a reușit chiar ieri să-și realizeze o mare dorință a sa. Te-am intrigat?

Pentru a-și realiza marele vis, Tatiana a fost, ieri, la Aquaventure Waterpark – cel mai mare parc aqua din Dubai, situat în The Palm Jumeira.

foto: inparkmagazine.com

foto: inparkmagazine.com

„Îl cheamă Bob… la început mi-a permis să îl ating delicat, după care am dansat foarte apropiați, pe aceeași undă emoțională.

Dialogul nostru a s-a încheiat cu un sărut. S-a întâmplat să îmi îndeplinesc visul de a comunica personal cu un Delfin”, exclama, de fericire, Tatiana.

foto: Facebook

foto: Facebook

Și cum obișnuiește să arate pe internet dovezile foto ale tuturor lucrurilor care o impresionează în fiecare zi, cântăreața și-a arătat prietenul lumii întregi.

foto: Facebook

foto: Facebook

Delfinii nu sunt unicul fenomen care a impresionat-o pe Tatiaa în Dubai. Pe lângă milioanele de lumini care se aprind în Dubai la lăsarea serii, vedeta a încercat să se lase sedusă de lenjeria celebrei mărci Victoria’s Secret.

Spunem că doar a încercat, pentru că Tatiana așa și nu și-a ales nimic pe plac. „M-am îmbolnăvit! Am probat vreo 10 seturi și, ca să îmi demonstrez că nu cad în plasa acestei deserviri, colecții de 20 stele, nu am cumpărat NIMIC. Fetelor, cine ar mai putea ca mine?”, mai spune cântăreața.

foto: Facebook

foto: Facebook

Distribuie articolul: