Tânăra interpretă Tatiana Heghea continuă să-și uimească admiratorii. După o prestație bine pusă la punct la preselecția pentru Eurovision, după un videoclip filmat peste hotare, veni rândul unei melodii create în afara țării. Cine i-a scris interpretei și ce va face mai departe cu piesa, aflați mai jos.

Contactată de revista PentruEA, Tatiana ne-a declarat că melodia s-a realizat peste hotare, dar a prins viață în Moldova, deoarece ultimele finalizări aici au fost făcute. „’I’m yours’ este o piesă concepută de David Daires, un compozitor din afară, însă aranajmentul este realiat de producătorul și aranjorul Andrei Tostogan, iar mixajul îi aparține lui Sergiu Teacă”, spune Heghea.

 

„Melodia în limba engleză are și o variantă rusă, care va apărea mai târziu”, a mai declarat interpreta, precizând că pentru piesă are de gând să filmeze și un videoclip. „Dilema este că nu știu încă pentru care dintre varinante să filmez clipul; cea rusă ori cea engleză… Însă cred că acest lucru îl va hotărâ publicul după ce va audia și varianta în limba rusă. El v-a alege ceea ce e mai potrivit să se și vadă”, ne-a mai povestit Tatiana Heghea.

Distribuie articolul: