Burlăcița din muzica ușoară, Tatiana Heghea, a îmbrăcat rochia de mireasă! Nu pentru propria nuntă, ci pentru coperta unei reviste. Emoțiile au fost deosebite, mai cu seamă că experiența a fost o premieră pentru artista înrolată în competiția pentru Eurovision 2014. EA.md a făcut rost de imagini video de la sesiunea foto a Tatianei.

“Am purtat o rochie superbă, una emblematică secolului al XIX-lea, astfel că m-am simțit o adevărată lady. E mare magia atunci când ajungă să porți o rochie de mireasă, îmi imaginez ce simte o adevărată mireasă, plusând și emoțiile zilei mari în care este… Parcă devii brusc mai grațioasă, mai rafinată și feminină. Pe mine rochia albă m-a inspirat foarte mult și m-a umplut de atâta energie, că eram gata să susțin un concert live cap-coadă! (zâmbește). Sunt, de felul meu, mai clasică în abordarea stilului vestimentar, așa că rochia dată m-a reprezentat de minune. Aștept cu nerăbdare momentul când o voi îmbrăca pe a mea, în postură de mireasă adevărată”, ne-a declarat Tatiana Heghea.

Amintim că interpreta Tatiana Heghea (25 de ani) este necăsătorită și se află într-o relație de ceva timp cu iubitul ei. Într-un interviu anterior acordat revistei noastre, artista declara “Îmi doresc o carieră frumoasă pe plan muzical, o familie trainică, copii mulți și o viață liniștită. Am prieteni mulți și un om drag lângă mine care mă susține necondiționat – asta e cel mai important. Vreau să vedem împreună încă multe apusuri”.

Distribuie articolul: