Interpreta de muzică ușoară Tatiana Heghea lansează al doilea videoclip din cariera sa, filmat în condiții extreme și mai mult pe timp de noapte. „I’am yours” este un videoclip de imagine, dar care are la baza și o istorie de dragoste frumoasa. Iată ce echipă mare a avut în spatele clipului Tatiana Heghea!

„Este un videoclip la care am gândit mult ideile și, deși este unul de imagine, mai special puțin pentru Republica Moldova, sper mult să placă publicului ceea ce a ieșit! Este al doilea videoclip din cariera mea și mi-am dorit să fie și mai calitativ, și mai bun decât precedentul, altfel spus – vreau să mă depășesc!”, a declarat Tatiana revistei PentruEA.md.

 

Interpreta povestește că a avut o echipă destul de mare cu care a lucrat și a ținut să ni-i spună pe toți. E vorba de Iulian Carauș, care a făcut-o pe interpretă să asimileze un dans, ea nefăcând dans de performanță niciodată; regizorul Ian Onică; machiozele Gabriela Ciubara și Irina Urumoglo; creatoarea de bijuterii Lucia Covali; Actorul Anatolie Vacari – cel care-l joacă în piesă pe iubitul artistei, dar și hair stilistul Andrei Cocieru.

 Tatiana Dansind

„Filmările au derulat în condiții extreme și mai mereu la ore nocturne: „Am avut multe nopți nedormite, am filmat sub ploaie înregistrată la Teatrul „Ginta Latină”, sub care trebuia să și dansez. Vreau mult ca acest videoclip să fie tratat ca un produs aparte, pentru că s-a muncit mult, chiar dacă este un clip de imagine. Însă este un clip care exprimă sentimente și pasiune”, a mai declarat interpreta pentru noi. 

Tatiana Heghea

Distribuie articolul: