Trecerea în neființă a cântăreței ruse Janna Friske a lansat o adevărată suită de scandaluri în familia răposatei. După aproape 5 luni de la înmormântarea vedetei, soțul acesteia evită să-și mai lase fiul cu bunicii de pe linia mamei, evitând să răspundă la întrebări legate de unde sunt banii rămași în conturile Jannei, după moartea ei. Vladimir Friske a participat, acum câteva săptămâni, la una din edițiile show-ulu „Pryamoy Efir”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri legate de ginerele său. Zilele trecute, a participat la o nouă ediție a emisiunii. Ce declarații a făctu de data asta, vedeți mai jos.

 De data asta, tatăl Jannei a vorbit despre faptul că nu are nicio legătură cu dispariția celor 20 de milioane de ruble, rămase pentru tratamentul fiicei, dând de înțeles că unicul vinovat de acest lucru este ginerele său. Vladimir Friske a declarat că s-a aflat în îngrijirea medicilor timp de 2 săptămâni după ce a fost impus să dea un raport în privința felului în care au fost cheltuiți toți bani adunați în conturile Jannei. Din păcate, însă, bărbatul s-a emoționat prea mult și i s-a făcut rău chiar în platoul emisiunii.

„Sunt gata să vin la emisiuni chiar și de 100 de ori, până când îmi voi lua nepotul. Ne-am înțeles că soția mea va lua nepotul, când eu eram la spital. Când a mers să-l ia, a fost întâmpinată de 7-8 jurnaliști. El a chemat jurnaliștii, iar a doua zi, a adus drept dovadă o fotografie, precum că bunica și-a văzut nepotul. Soția mea a spus că nu va mai mege încolo. Nici eu nu voi mai merge.

Din conturile Jannei au dispărut mai mult de 20 de milioane de ruble. Eu, desigur, nu știu exact cât anume, dar e vorba de minim 60-80 de milioane de ruble. Nu noi am direcționat acești bani. Totul a fost achitat de Shepelev, pentru că el mergea cu ea la tratament. Am luat toate cardurile bancare ale Jannei de la el abia pe 9 mai, când am mers în Israel după medicamente. Dar când am mers pentru ultima oară după vaccin, am vrut să achit, dar cardurile nu mai funcționau. Cele 3 carduri erau goale, fără bani.

Știu un lucru: că în Germania, pentru nu știu cine dintre rudele sale, din Belarus, a cumpărat medicamente contra unei sume foarte mari. În ultima vreme, el nici nu se afla alături de ea, dar banii se cheltuiau. Nu am văzut niciodată casa pe care o construia. El a impus-o pe Janna să o cumpere, când ea deja era bolnavă.

e

Soția mea a slăbit cu 16 kilograme după moartea fiicei.

La noi acasă au rămas medicamente neutilizate în valoare de 9 milioane de ruble. Am dat multe dintre ele pentru organizații caritabile.

Nici nu vreau să-mi amintesc de cum a apărut Shepelev în viața noastră. Janna locuia separat, iar el a zombat-o și a îndrăgostit-o de el. Ea achita toate bonurile de casă chiar și atunci când mergeau la restaurant. Ea niciodată nu ni l-a arătat și nu ne-a vorbit despre el. Eu întâmplător am aflat despre el, când ea s-a întors din Mexic. Nici nu s-a salutat cu mine, a trecut pe alături. Când a apărut în casa noastră, a devenit un blestem pentru familie. Înaintea ei, el avea o altă iubită cu mulți bani, în Belarus, dar a părăsit-o. Au fost căsătoriți doar o zi. Ea l-a promovat în televiziune.

Au dispărut din conturi și banii lui Grigory Leps, despre care Dmitry m-a întebat: „care bani?”

Vreau să-i comunic lui Dmitry următoarele: Dacă îți trebuie doar banii, ia totul. Ia toate apartamentele și lasă-ne să-l vedem pe Platon. Pe noi ne interesează doar nepotul.

În prezent, Shepelev ne interzice să vedem nepotul. Nu-l lasă nici la fiica mea, Natalia, dar nici la nașa sa de botez – Olga Orlova”, a mărturisit Vladimir Friske, în cadrul emisiunii.

Foto: captură video