A plecat în lumea celor drepți în liniște, dar cu o mulțime de planuri nerealizate. În seara zilei de 15 iunie, Janna Friske s-a stins în apropiere de Moscova, avându-și aproape părinții, sora și cea mai apropiată prietenă. În calitate de tribut pentru tot ce a fost și a realizat Janna Friske, Andrei Malakhov a realizat, ieri, un interviu cu tatăl artistei. Vladimir Kopâlov a dezvăluit, plin de emoții, planurile pe care le avea Janna Friske, după terminarea tratamentului.

A plecat în lumea celor drepți în liniște, dar cu o mulțime de planur nerealizate. În seara zilei de 15 iunie, Janna Friske s-a stins în apropiere de Moscova, avându-și aproape părinții, sora și cea mai apropiată prietenă. În calitate de tribut pentru tot ce a fost și a realizat Janna Friske, Andrei Malakhov a realizat, ieri, un interviu cu tatăl artistei. Vladimir Kopâlov a dezvăluit, plin de emoții, planurile pe care le avea Janna Friske, după terminarea tratamentului.

„Când a murit Janna, cădea grindină puternică, iar azi plouă întreaga zi. Timpul de afară plânge după ea.

În tot acest timp am sperat, ne-am gândit și crezut că se poate întâmpla o minune. În asemenea cazuri, însă, minuni nu există. În timpul maratonului de colectare de fonduri, au existat foarte mulți oameni care ne sunau și ne susțineau. Vă mulțumesc tuturor.  Și Pervâi Kanal a făcut foarte multe pentru noi. Vreau să mulțumesc din tot sufletul, eu, Olga, Natalia, familia noastră și să vă adresez plecăciuni adânci.

Janna a născut la 2 aprilie și chiar peste două luni s-a îmbolnăvit. Am suspiciunea că sarcina putea să-i provoace această boală. Era sortită la moarte încă de pe atunci, dar ea a fost bravo și a rezistat. S-a aflat într-o stare foarte dificilă. În Germania în general am fost trimiși la un hospice.

De când i-a fost găsită boala, nu voia ca eu să vin și să o văd, pentru că am probleme cu inima și ea se temea că o să-mi fac griji.

Nici eu nu mi-am dorit ca ea să fie văzută într-o asemenea stare, dar și ea, mai puțin decât oricine și-a dorit acest lucru.

În ultimul timp, starea de sănătate a Jannei înregistra deja o dinamică pozitivă, Janna a mers chiar și la volan, o dată. Slăbise foarte bine, iar apoi, brusc, boala a recidivat și nu o mai putea opri nimeni.

Olga îi citea rugăciuni de 2-3 ori în fiecare zi. În timp ce Janna se afla la Los Angeles, și eu mergeam la biserică, atunci când aveam posibilitatea.

Жанна

Când se afla în comă și și-a revenit, îi includeam toate melodiile pe care le-a cântat. E reacționa și își regenera vorbirea.

Știu că acolo îi va fi mai bine decât i-a fost aici, doar că nu știm cum să trăim în continuare, fără ea. Mi-a mai rămas daor nepotul care ne poate aminti de ea. Este o minune de copil. Păcat că nu a reușit să se bucure mai mult de alintul mamei sale.

Există oameni care au insultat-o pe Janna pe rețelele sociale. Să fie sănătoși și să nu ajungă să trăiască ceea ce a trăit ea.

Acei oameni, care își amintesc de ea, rugați-vă pentru Janna. A avut un suflet pur și nu a supărat pe nimeni, niciodată. A iubit foarte mult și animalele. Jumătate din animalele din curte, sunt ale ei. Ele au rămas în viață, însă Janna nu mai e.

Janna a iubit foarte mult viața. Mi-a spus că vrea să se trateze și să scape de toate aceste chimioterapii, să se bucure de Platon. I-am spus că sunt alături de ea și voi face totul pentru acest lucru, dar nu mi-a reușit. Avea planuri foarte mari, iar primul din ele era să se însănătoșească. Ea nu iubea cuvântul „dacă”.

A plecat în liniște…”, mărturisește Vladimir Kopâlov.

Citește și: Primul mesaj al lui Dmitri Shepelev după moartea Jannei Friske

Distribuie articolul: