Tatăl interpretei ruse, Janna Friske, a fost invitat, marți seară, la emisiunea «Пусть говорят», unde a relatat mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a fiicei sale. 

”Chiar astăzi am vorbit cu ea, a spus tatăl artistei. Avea o voce plină de viață și mi-a spus că se simte mult mai bine, chiar dacă vrea mereu să doarmă.” Tatăl Jannei a mai spus, printre lacrimi, că rezultatele pozitive ale chimioterapiei deja sunt vizibile.

Potrivit bărbatului, Janna și-a ascuns mult timp diagnoza de părinți. ”Am aflat că ceva este în neregulă. Ni s-a spus că trebuie doar să dea niște analize, apoi se va întoarce acasă. Am înțeles că atât Janna, cât și Denis, ascund de mine ceva important. La 13 iulie, am urcat în avion și am mers la fiica mea.”

La data 8 martie, soțul Jannei Friske și-a adus băiețelul în SUA, pentru a-i face o surpriză Jannei. Potrivit presei americane, acest eveniment a bucurat-o enorm pe interpretă.

Menționăm că postul tv rus ”Pervâi Kanal”, în colaborare cu ”Rusfond”, a reușit să colecteze, 68 milioane de ruble rusești, destinate pentru tratamentul Jannei Friske. Inperpreta a decis ca jumătate din acești bani să fie donați pentru îngrijirile medicale ale copiilor bolnavi de cancer.

Distribuie articolul: