Orice tată e mândru când are fete frumoase, dar un chirurg estetician din California a reuşit să şocheze pe toată lumea. Medicul şi-a operat ambele fete de 25 de ani, oferindu-le cadou măriri de sâni, injecţii cu botox şi nasuri noi nouţe.

Dr Michael Niccole nu a avut nicio rezervă să taie la propriu în carne vie atunci când vine vorba de fiicele lui.

Medicul specializat pe chirurgie plastică le-a oferit fiicelor lui, Brittani şi Charm mai multe operaţii estetice, de la implanturi de sâni, la rinoplastie şi liftinguri, deşi acestea nu au nici 30 de ani încă.

unica.ro

Brittani Nicole, de 25 de ani, a primit priul cadou estetic de la tatăl ei la vârsta de 18 ani, când acesta i-a mărit sânii.

Trei ani mai târziu, tatăl fetelor a considerat că este o idee bună să îi aranjeze fiicei şi nasul, aşa că la majorat, Brittani avea un look proaspăt operat , chiar de tatăl ei.

De Charm, cealaltă fiică adoptată a medicului, acesta s-a ocupat mult mai devreme, la vârsta de 10 ani, când i-a înfrumuseţat buricul. Acum, la 25 de ani, Charm tocmai a primit din mâinile tatălui iubitor o pereche nouă de sâni cupa C.

Ambele fete au fost adoptate de mici de chirurgul plastician şi soţia lui, care nu are nicio obiecţie, avnd în vedere că în California este foarte la modă să ai multe operaţii la activ dacă eşti femeie de succes.

unica.ro

Atât Brittani, cât şi Charm merg regulat la salonul tatălui lor adoptiv pentru peelinguri chimice, injecţii cu Botox şi alte „proceduri minore” şi recomandă mereu prietenilor astfel de intervenţii.

 

Distribuie articolul: