Puțini știu că, în realitate, cea mai mare pasiune a vloggerului Jăka Banditu' este muzica, Eugeniu Cheptănaru (numele său real) fiind atras de muzica rap și posibilitățile de expresie pe care le oferă acest gen. După câteva luni de când a făcut această promisiune, rapperul și-a prezentat, în sfârșit, piesele incluse pe noul său album.

Originar din satul Mașcăuți, raionul Criuleni, dintr-o familie de profesori, Eugeniu Cheptanaru e stabilit de mai mulți ani în orașul american Las Vegas, de unde are grijă să încarce clipuri video moralizatoare și menite să dea peste nas tuturor răuvoitorilor din societatea și politica moldovenească.

Încă înainte să supraviețuiască unui grav accident rutier peste ocean, Eugeniu le-a destăinut fanilor că intenționează să facă mai puțin vlogging, concentrându-se pe albumul de muzică rap pe care îl pregătește de lansare:

„Băieți, fete, am nevoie de o pauză, din motive personale și din cauza că am nevoie de ceva timp ca să îmi sortez gândurile.
Prea multe s-au întâmplat în viața mea de-a lungul acestor ani, încât, la un moment dat, am încurcat ițele. Sper că am fost înțeles corect tot timpul, dacă nu – încercați să tratați totul cu ironie și treceți peste. Oamenii sunt diferiți… percepțiile – diferite. Sper că, nu am rănit pe nimeni. O să fiu inactiv, o perioadă, cel puțin, până lansez albumul. Până atunci, stați geană pe jakabanditu.com – acolo o să am detalii despre album” – spunea atunci Eugeniu.

banditu

La câteva luni distanță, Jăka Banditu’ s-a ținut de cuvânt și a încărcat, pe canalul său de YouTube, toate piesele de pe „Albumu’ lu’ Jăka”.

La fel ca și vlogul, creațiile muzicale sunt inspirate din problemele existențiale și mai ales din moravurile oamenilor. Continuă să fie „un moldovean supărat”, iar asta se-nțelege și din versurile pieselor.

„Pentru cei care au avut răbdare! Acum puteți asculta tot albumul, în sfârșit! Doar un playlist pe YouTube, deocamdată… sper să fac și CD’uri curând. Până una-alta, orice share duce muzica mea mai departe, către oamenii care n-au mai auzit-o până acum… așa că, vă mulțumesc pentru eventualele distribuiri, comentatii și ce-o mai fi. Pace afară și numai bine!”, spune rapperul.

Surpriza este că în playlist veți găsi și vocea Arianei – fiica lui Eugeniu, dar și pe cea a vloggerului „Zdarova Natasha”.

*Atenție, conținut explicit

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: