Două fete active și cochete, Elena Zbârnea și Nataly Belousov au organizat astăzi un târg cu vânzare de bijuterii și haine, cu schimburi de păreri și voie bună la un pahar de sangria. Deși salonul Malika este un spațiu mic, la târg și-au găsit loc toate cele necesare unor femei stilate. Haine de firmă într-o stare foarte bună aduse de Tanya Buga, bijuterii statement la prețuri mici, de marca Malika, din pietre semi-prețioase, încălțăminte, rochii semnate Elena Zbârnea și multă beatitudine – toate au încăput la un TârgUȘOR cu mult bun gust, organizat pentru fetele care vor să socializeze, să facă schimb de păreri și să se aleagă cu niște accesorii sau haine de marcă.

“Pentru noi cel mai important lucru este faptul că ne întâlnim, socializăm, probăm, facem schimb de păreri și aducem o pată de culoare pentru fetele cochete din capitală – e atât de simplu…”, a declarat pentru revista noastră Natalia Belousov, una dintre organizatoare.

 

Fetele prezente la eveniment au putut vedea și proba „ Rochia Infinită”, semnată de creatoarea Elena Zbârnea, în câteva nuanțe de toamnă. Designerul a declarat că e o plăcere pentru ea să se alăture lucrurilor frumoase, mai cu seamă că toate se petrec într-un cadru familial, cald și prietenos.

 

Distribuie articolul: