Bibelouri, accesorii hand made, jucării de pluș și multe dulciuri, sub formă de inimioare, au creat atmosferă de iubire la târgul „Yard Sale” dedicat Zilei Îndrăgostiților. Toate acestea, dar și multe altele au fost atracția numărul unu pentru sute de cupluri îndrăgostite. Au fost admirate, au fost procurate, dar și consumate în data de 08.02.2015 de la ora 11:00 la 20:00 în cadrul Centrului Comercial „Atrium”.

Organizatorii acestui eveniment au avut grijă de toate. Au creat atmosferă de sărbătoare, au pus în boxe muzică bună și au adus zeci de antreprenori care au servit sute de curioși. Vânzătorii au pus un sortiment larg de produse la dispoziția clienților.

Cei prezenți la eveniment au scos din buzunare 30 de lei pentru a participa la târgul „Yard Sale”. În schimb au putut achiziționa o sumedenie de bibelori și accesorii care vor putea fi oferite în calitate de cadou pentru Zila Îndrăgostiților persoanei iubite.

Cuplurile au avut ocazia de a se aventura în „Tunelul Dragostei” care a fost proiectat pentru a crea atmosferă de iubire la acest eveniment.

 

La iarmaroc au fost organizate concursuri pentru cei îndrăgostiţi. Unii dintre ei au venit în costume de miri și în rochii de mirese, şi chiar au improvizat o ceremonie frumoasă de nuntă. Acești participanți au beneficiat de intrare gratuită la eveniment.

Marca „hand-made” a fost cea mai populară în cadrul târgului „Yard Sale”. De la prăjituri de tot soiul, la jucării de pluș și felicitări pline de emoții și sentimente de dragoste.

Cele mai căutate cadouri au fost cele cu motive tipice acestei sărbători: inimioare, de culoare roșie, buze-sărutări, jucării de pluș-îngerași sau lumânări. 

Cei prezenți la eveniment au spus: „Chiar ne simțim bine, atmosfera este super, ne place foarte mult muzica, nici nu am crezut că și la noi în Moldova se pot organiza asemenea evenimente. Mai este mult de lucrat, dar pentru început e bine,” au declarat un grup de tineri.

„Iată o inimioară cu care poţi decora uşa, peretele sau oglinda din camera iubitei. Costă în jur de 100 de lei şi avem şi pentru bărbaţi câte ceva, o astfel de inimioară poate fi agăţată în maşină pentru a ști că ești iubit,” a mai spus Ludmila Gîscă, meșteriță hand-made.

Totul a fost minunat și foarte frumos, iar cei îndrăgostiți sau cei care urmează să se îndrăgostească și-au umplut rafturile cu câteva cadouri minunate pentru sufletul-pereche.