În preajma Crăciunului totul în jur este învăluit de magie, iar pacea se aşterne în sufletele noastre atunci când suntem alături de cei dragi. Însă nu putem spune acelaşi lucru şi despre mămicile şi copii aflaţi în dificultate. Pentru a le aduce un pic de bucurie în apropierea sărbătorilor de iarnă, Misiunea Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a lansat pe 5 decembrie campania „De la mame pentru mame”, în care au s-au implicate peste 100 de mămici dornice sa îi ajute pe cei mai puţin norocoşi.

Timp de 2 săptămâni au fost organizate 11 ateliere de creaţie, în cadrul carora au fost confecţionate jucării pentru brad, decorațiuni și felicitări, de care a fost ataşat un mesaj adresat celor ce au achziţionat jucăriile: „Mulţumesc! Datorită ţie sunt cu mama”.

Jucăriile au fost expuse la târgul de caritate ce a încheiat aceasta campanie. Acesta a avut loc pe 17 şi 18 decembrie într-un mall din capitală, iar banii acumulaţi în urma vânzărilor au mers la întreținerea tinerelor mame și a copiilor lor, aflați la Centrul Maternal „În braţele mamei”, ce a fost inaugurat pe 10 septembrie 2011.

Distribuie articolul: