Îmbulzeală, muzică și zâmbete, toate le-am găsit ieri într-un local din capitală, unde jurnalista radio – Ilinca Avram, a organizat un târg de haine ”Ilinca’s Fair”. Vedeți cine din vedetele autohtone, au fost prezente la eveniment, ce prețuri au avut hainele expuse, dar și cine și-a mai adus piese vestimentare de vânzare, aflaţi în articolul ce urmează. 

Ilinca Avram – prezentatoare la radio, a organizat aseară, un târg de haine. Ne-a mărturisit că ideea o are încă din primăvara acestui an, dar nu s-a tot hotărât. La târg au participat, în jur de 30 de persoane, care și-au expus de vânzare hainele. Prețurile au oscilat între 10 lei și 450 de lei. Pe lângă piese vestimentare, participanții au putut cumpăra și bijuterii, dar și papioane confecționate manual, de o tânără pe nume Vladislava Coroleac.

Ilinca Avram ne-a mărturisit că s-a hotărât să organizeze târgul, într-o bună zi, când a realizat că dulapul ei nu se mai închide, ba mai mult, ”acaparase” și dulapul surorii sale și mai avea și niște genți cu piese vestimentare. ”O parte din haine le-am donat unei case de copii, altă partea le-am adus aici, ca să le vând. Sunt haine cu istorie, foarte dragi mie, având o valoare sentimentală și de care cu mare greu m-am despărțit, dar totuși am reușit să o fac. Multe din piese vestimentare sunt noi, le-am cumpărat și nu am mai apucat să le port, altele sunt aproape noi, adică au fost îmbrăcate o dată sau de două ori”, ne-a mărturisit gazda serii.

Una din vizitatoarele târgului – Vitalia Zlotea, s-a arătat încântată de ideea unui asemenea eveniment, spunând chiar, că și-ar dori să se organizeze mai multe târguri de acest gen. Vitalia a zis că ar fi predispusă să cheltuie pe o piesă vestimentară, ținând cont că sunt second hand, în jur de 300 de lei.

Printre oaspeții serii, am zărit-o pe Lilu (Lilia Ojovan) – prezentatoare tv, pe Stela Popa – prezentatoare de știri, care și ea la rândul ei a expus câteva hăinuțe vânzării, de asemenea interpretele: Cristina Croitoru și Karizma, care a venit să o susțină pe Ilinca Avram, în pornirile ei de organizatoare de târguri. Seara a fost condimentată cu vocea Elenei Carafizi, acompaniată de Andrei Oncea, de două master class-uri, unul despre make up, altul despre cum ne împletim părul. De asemenea câțiva din oaspeții serii au primit și premii de la partenerii evenimentului.

Vezi fotografii în galeria foto, mai multe găsești pe pagina noastră de facebook.
Fotograf: Cristina Evtodii

Distribuie articolul: