În fiecare zi a lunii Decembrie veți găsi o atmosferă de poveste la Kasandruța. Creatoarea de haine și accesorii Oxana Munteanu vă așteaptă și în acest an cu o sumedenie de cadouri create cu mult suflet, dar și cu rochiile sale unicale, accesorizate cu mult stil.

Oxana Munteanu, fondatoarea și creatoarea Kăsănduța

„Avem jucării pentru brad, confecționate manual, poșete din catifea, bijuterii, rochii pentru zile memorabile, cadouri pentru copii și cadouri personalizate pentru persoanele dragi, toate împachetate în stilul casei Kasandruța! Sunt speciale și de familie aceste sărbători, iar cum eu țin la aceste valori atât de mult, nu pot să nu le aduc și prietenilor salonului cu multă dăruire”, a declarat pentru EA.md Oxana Munteanu.

„La această ediție s-au alăturat salonului oameni frumoși care au creații minunate: Stela Moldovanu ne-a bucurat cu câteva exemplare de „MăiestrIA”;  Olga Holban ne aduce Îngerași confecționați cu sufletul; Valeria Croitoru a confectionat coronițe decorative pentru Crăciun. Partenerii acestui eveniment ne vor răsfăța pe parcursul seratei de lansare, la care veți putea admira defilarea colecției de rochii din catifea, pe care le-am creat cu multă dragoste”, a mai menționat Oxana Munteanu.

Mai multe detalii despre eveniment și poze calde cu ținutele puteți găsi pe pagina Kăsănduța.