La fiecare sfârșit de an diverse companii și persoane influente din Moldova se implică în acte de caritate. Se alătură celor cu inimă mare și salonul molDeco și vă invită la un tirg de caritate prin care puteți să-l ajutați pe un băiețel talentat să aibă propriul acordeon. Ce puteți cumpăra la târg pentru a împlini visul băiatului, aflați mai jos.

Radu Rățoi este elev la liceul de arte ”Alexei Stârcea” și e un copil foarte talentat. Harul său înăscut și perseverența l-au făcut un copil demn de toată lauda în luceu. Radu nu are tată, iar mama nu-și poate permite prea multe de una singură. Băiatul își dorește să aibă un acordeon al său, pentru a-și putea dezvolta în continuare talentul. Îl puteți vedea și voi cântând mai jos.

 MolDeco

Pe 21 decembrie sunteți așteptați la Feeria Darurilor de Crăciun, la molDeco-Râșcani, pentru a împlini visul viitorului acordeonist de marcă. Salonul a pregătit pentru vizitatori cele mai inspirate daruri, pentru a vă face cumpărăturile de sărbători mai speciale și a decis să adune tot ce nici n-ați bănuit că veți găsi, într-un singur loc. Prietenii și partenerii târgului vin să vă surprindă cu cele mai inspirate decorațiuni de brad, bijuterii, produse cosmetice, picturi, ciocolată – toate ECO și toate lucrate manual, cu multă măiestrie și dragoste. 

 bijuterii marinelle

Pentru a face experiența târgului una și mai deosebită organizatorii au pregătit o serie de activități pentru întreaga familie, așa că nu ezitați să veniți cu copiii. Am invitat mai multe vedete autohtone să realizeze pe loc decorațiuni de brad care vor fi puse în vânzare. La final veți putea participa la o tombolă cu mai multe premii deosebite oferite de molDeco și partenerii salonului: Georgette, Raquette, Crème Brûlée, Centrul de frumusețe Diva-D. Colindători la Feeria Darurilor – Tania Cerga și Cristofor Aldea-Teodorovici. Intrarea la eveniment va fi de 15 lei – contribuția voastră pentru acordeonul dorit de Radu.

 papioane

Feeria darurilor este un eveniment anual, organizat de molDeco în preajma sărbătorilor de iarnă. În 2010 s-au adunat bani pentru un băiețel care și-a dorit un pian; în 2011 fondurile adunate au mers la o tânără pictoriță care își dorea un aparat de fotografiat, iar anul trecut au foat ajutate patru surori orfane în urma unui accident rutier. 

Picturi VB

Alte produse expuse spre vânzare la Feeria Darurilor găsiți aici.