Relația lor nu poate să nu atragă atenția, ori de când au decis să nu-și ma ascundă sentimentele, mulți curioși le urmăresc emoțiile explozive. Vorbim despre solista Tany Vander și sufletul său pereche. Tinerii au împlinit 4 luni de când își împărtășesc dragostea!

tany vander

Despre faptul că celebrează 4 luni de relație, cei doi îndrăgostiți au anunțat pe cale virtuală, împărtășind dovezi foto și video despre cât de frumos au petrecut acest weekend special. Au ales să se afle departe de casă și anume în orașul rus Krasnodar.

El este misteriosul care i-a cucerit inima interpretei Tany Vander! (FOTO)

tany vander

„Te-am iubit de la prima privire. Iată că sunt deja 4 luni, minunea mea!”, spunea, emoționat, Vasiliy Lungo – tânărul care i-a cucerit inima celebrei cântărețe.

„Sunt 4 luni de iubire… De iubire puternică și pură!”, spune, la rându-i, frumoasa Tany Vander, despre evenimentul marcat îna acest weekend.

https://www.instagram.com/p/BRRBu7jg8tY/?taken-by=tanyvander

Pe lângă cina romantică de care au avut parte, îndrăgostiții au mers și la un meci de fotbal jucat la Krasnodar Arena. Tany a recunoscut că a fost pentru prima oară când merge la un meci de fotbal, iar de dragul iubitului, care este un suporter înrăit, a acceptat această provocare!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: