Și astăzi, Ludmila Bălan a decis să ne surprindă cu o piesă mai veche din arhiva sa. De această dată a ales cântecul „Dar tu nu-mi mai scrii”, pe care l-a interpretat în scuarul Tearului de Operă și Balet, în cadrul unui concert, organizat de Radio „Dor” în anul 1999.

Ludmila Bălan ne-a „împrospătat” memoria. Îndrăgita prezentatoare TV, a găsit în arhiva sa un filmuleț de prin anii ’99, în care a cântat cu multă dăruire de sine pe scena din scuarul Teatrului de Operă și Balet. Scenă în care, Mihai Corețchi a prezentat-o ca fiind „acea tanti, pe poveștile căreia adormeam în toată seara” – un adevăr indubitabil.

Iată mesajul care a însoțit video-ul postat pe pagina de Facebook a vedetei: „Piesa „Dar tu nu-mi mai scrii” (Muzica și Text – Dan Balan) 1999 !!! Din arhiva fratelui meu!!! Multumesc, Slavic ( Slavick Vasiliev)!!! Salutări și pentru Michael Coretchi!!! Mihai, dor det ine, dor de radio „Dor”!!!

Foto: Colaj PentruEa

Foto: Colaj PentruEa

Așadar, îi mulțumim lui Dan Bălan pentru o piesă de care ne-am bucurat acum 15 ani în centrul Chișinăului, lui Veaceslav Vasiliev (fratele Ludmilei Bălan), care a dat viață acestor amintiri minunate și lui Mihai Corețchi prezentatorul acelui spectacol. Dar în primul rând Ludmilei Bălan, prezentatoarea TV, dar și interpreta, care ne readuce zâmbetul pe buze odată cu afișarea acestor filmulețe pline de emoții și amintiri.