Ieri, 20 ianuarie, în cadrul emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV, Tanti Ludmila a luminat mințile publicul pus pe jar de a ghici numele băiețelului dintr-o imagine cu o vechime de peste 20 de ani. Dacă încă nu știi cine e persoana incognito citește mai jos.

În îndepărtatul 1991, aproape 25 de ani în urmă, pentru acest copil s-a făcut o excepție în cadrul emisiunii „De la 5 la 10”. Dacă pe atunci regulamentul emisiunii avea formatul: o piesă – un interpret, să vedeți că pentru acest băiețel s-a făcut o abatere de la regulă și el a cântat două piese. „De ce oare?” se întreabă invitata emisiunii Veranda, întrebare la care tot ea răspunde: „Pentru că ne era drag de el și pentru că piesele lui erau atât de frumușele”, spune Tanti Ludmila. La care a mai adăugat că este sigură că aceste piese în viitorul apropiat vor fi hit-uri în RM și că ei chiar îi sunt foarte dragi.

Așadar, misteriosul din fotografiile postate de Tanti Ludmila este nimeni altul, decât prezentatorul și umoristul Anatol Melnic. Acesta spune că „de tot ce este el astăzi, se face vinovat tatăl său”. Iar la emisiunea Ludmilei Bălan, acesta a avut parte de o a doua excepție – a cântat live, ceea ce de asemenea nu se practica în cadrul show-ului. Fiind acompaniat de tatăl său la chitară, Anatol a interpretat două piese: „Ursulică de măligă” și „Vara”, cântece care au fost apreciate cu trei garoafe de la trei fetițe din sală și cu 25 de puncte din partea juriului (punctaj maxim) acum mai bine de 20 de ani. „Eu am făcut textul și muzica, dar mama le-a schimbat în totalitate”, declară Anatol despre piesa „Vara”.

La emisiunea TV, a venit și tatăl lui Anatol Melnic, care a mai scos din „arhiva” familiei câteva pățanii de-ale fiului, după care au interpretat la „bis” într-un cvartet (Anatol și Iurie Melnic, Ludmila Balan și Andrei Porubin) cântecul care la dus pe Melnic la emisiunea „De la 5 la 10” și l-a făcut vestit încă din fragedă copilărie – „Ursulică de măligă”.

Foto: Veranda

Distribuie articolul: