Tania Cerga şi Alex Calancea Band au lansat astăzi videoclipul piesei „Inima”.  Piesa a obţinut o nouă compoziţie intrumentală creată de către Alex Calancea Band şi text în limba română semnat de către Tania Cerga. Lansarea noului produs muzical a fost în cadrul unui grup restrâns de prieteni. Piesa originală, „Beauty makes love burn”, a fost creată în colaborare cu producătorul Octavian Coteţ şi cantată în limba engleză. Noua versiune pop-rock ai piesei a apărut la invitaţia lui Alex Calancea. Iar noul videoclip a fost filmat timp de 2 zile într-un studiou de înregistrări și într-un parc.

„Mereu mă inspir de la linia melodică, iar după ce am ascultat-o, mi-am dat seama că ar fi perfectă pentru o baladă pop-rock. Cu siguranţă au fost mari modificări, deoarece s-a adăugat un brigde şi s-a mai schimbat un picior de ritm. Într-un final am obţinut ce am dorit ca producător. Am colaborat uşor, deoarece Tanya este o fire comunicabilă şi deschisă la noi idei “, dezvăluie Alex Calancea.

„Ţin foarte mult la această piesă. Deoarece am lansat-o imediat după ce a apărut Izel, nu am reuşit să o promovez cum mi-aş dori. Această melodie, de fapt, este scrisă pentru fiica mea. Mă bucur nespus de mult că am reuşit să dau a 2-a viaţă piesei împreună cu Alex Calancea Band. Îi sunt reconuscătoare lui Alex pentru că mi-a propus să refacem piesa într-un stil diferit. Ne-am dorit un videoclip simplu cu un mesaj sincer. Sunt mulţumită de rezultatul obţinut atât de partea instrumentală şi text, cât şi imaginea video”, spune Tania Cerga.

„Piesa este una simplă, cu un mesaj plăcut care pleacă direct la inima ascultătorilor. Ne-am dorit un videoclip simplu, unde să fim noi înşine pentru a reda starea de prietenie. Iubirea are mai multe stări şi este diferită. Pe lângă cea dintre un ea şi un el, mai este şi iubire între prieteni sau mamă şi copil. Nu contează ce fel de iubire simţi, însă este important ea să fie sinceră şi să vină din inimă. Sper videoclipul să transmită mesajul prin simpletea sa”, afirmă Alex Calancea.

Piesa „Inima” este a doua colaborare între Alex Calancea Band şi Tania Cerga. Primul single a fost melodia „Vreau înapoi iubirea” şi versiunea engleză a acesteia „I wanna live forever” lansată acum 3 luni.

Vezi aici videoclipul.

Distribuie articolul: