În curând toţi iubitorii de Hip-Hop și R&B vor avea posibilitatea să asiste la un concert inedit prezentat de Alex Calancea Band. Proiectul îi va aduce în scenă pe artiști cunoscuți, dar care vor răspunde provocării instrumentistului de a cânta și altceva decât ceea cu ce s-a obișnuit publicul.

Instrumentistul Alex Calancea a decis să adune mai mulți interpreți autohtoni pentru a participa împreună într-un proiect unic. Aceștia vor interpreta piese într-un stil mai puțin specific genului de muzică pe care îl abordează de obicei. În cadrul concertului prezentat de Alex Calancea Band vor evolua: Guz, Tania Cerga, Cătălin Josan, Cristina Pintilie, Viola Julea, Chris Sly și Tany Vander.

concert Calancea

„Voi interpreta câteva piese într-un stil pe care în scenă încă nu l-am abordat niciodată. Vom interpreta și piese mai vechi, dar refăcute de Alex. Va fi ceva nemaiauzit până acum la noi în țară. Ideea de asemenea îi aparține lui Alex Calancea – un om care generează multe idei. Am avut ocazia să experimentăm împreună în cadrul unor proiecte mai mici, însă de data aceasta va fi un proiect mare și mult mai interesant, unde vor evolua și alți artiști cunoscuți. E o mare plăcere să fiu invitată. Va fi curios să mă aflu pe scenă alături de toți cei implicați și să cântăm împreună ceva nou”, a declarat artista pentru Ziarul Național.

Concertul va avea loc pe 20 februarie, curent la Teatrul Eugene Ionesco.

Sursa: Ziarul Național