Tania Cergă are fată mare! „Comoara” interpretei a împlinit, astăzi, patru anișori. Parcă mai ieri, Izel făcuse primii pași, iar astăzi deja își sărbătorește, cea de-a patra zi de naștere. Revista noastră îi spune un călduros „La mulți ani!” și îi dorește o copilărie frumoasă și însorită.

Sunt „patru ani de soare continuu”, acesta a fost mesajul pe care l-a împârtășit Tania Cergă pe o platformă de socializare, cu toți prietenii și fanii săi, despre aniversarea fiicei sale, Izel.

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

Mult timp Tania ne-a ținut în suspans și a ținut-o departe de ochii presei pe Izel, iar când s-a decis să ne arate „comoara”, toată lumea a complimentat-o cu cele mai frumoase cuvinte, afirmând că are o fetiță minunată. Deja, sunt patru ani de când interpreta este mămică, și încă ce mămică? – una care le reușește pe toate. Lansează piese și videoclipuri, jurizează un show de talente de la noi din țară și o alintă zilnic pe micuța Izel.

Tania Cergă și Izel

Contactată de revista noastră, Tania a declarat: „Sărbătorim ziua fiicei mele în sânul familiei, nu facem nimic ieșit din comun. Suntem alături de oamenii dragi, un cerc restrâns de prieteni, urmează să ne distrăm „comorile” la un centru de agrement pentru copii, unde sunt căluți, pentru că fetița mea adoră căluții.”

Tania Cergă și Izel

„Ea e sensul vieții mele, este cea mai mare realizare a mea și mă bucur împreună cu ea de viață, în fiecare zi,” a mai adăugat interpreta.

Foto: Arhivă peronală

Distribuie articolul: